Nejste přihlášen/a.
Cena cca 3 000 Kč, max 5 000 Kč.
poslouchám Tidal
sluchátka ne, mám
Je toho sice hodně, ale asi nevalné zvukové kvality.
Jde mi o čistý a vyvážený zvuk (ne bass-boom a nebo chrastítka).
Poměrně malé je podmínkou. Budou se přenášet (asi v tašce).
Prosím o Vaše doporučení. Děkuji. Anička1
Dobrý den, nelze v jednom přístroji uspokojit všechny Vaše zde vyslovené požadavky (cena, kvalita reprodukce, váha/velikost). Zdravím!
anicka1 - jenom obecně. Vyvarujte se "bednám" z plastu (všechny při větším volume chrastí) a tak ty "dřevěné" budou těžší a pro kvalitní poslech i větší a tím pro přenášení méně vhodné (a budou dražší). Já bych asi raději volil kvalitní/audiofilská/uzavřená sluchátka (ne špunty), kam se snad vejdete finančně a jsou lehce přenositelná.
Jak píše ben. Podle mne kompromis je v tomto provedení. Ale za 6000 tis. Všechno další a lepší bude větší a dražší. Amatérsky se zvukem zabývám přes 50 let. kytary.cz/...
Ty budou asi dobře hrát, ale jsou už mimo můj rozpočet. Jedině, jestli na ně bude nějaká sleva. Budu kupovat až po vánocích. Ale přesto díky za TIP.
Máte někdo další TIP na levnější značku?
Potom jedině takovou pc klasiku. datart.cz/... Ale jak se říká za málo peněz málo muziky. Někomu to ale nevadí a každý přiměřenou kvalitu vidí jinde. Myslím, že by vám to vyhovovalo.
Tak nebude to soustředěný poslech, ale poslech při práci na NTB.
Co třeba nějaké Edifier? Je jich více. Hrají už "dobře"? Jsou hodně populární. Zvuk se podle vzhledu vybírá těžko. Proto chci radu od zkušenějších. Anička1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.