Kde prosím legálně stahovat filmy za poplatek v plném rozlišení a hlavně s plnohodnotným českým dabingem? Spolehlivý legální web s jednoduchou registrací kam si pošlu kredit a stahuji. Vyhledávač sice ukáže spousty webů ale buď je tam pochybná registrace, kouká z toho podvod, pofidérní...prostě šedá zóna. Nehledám nějaké horké novinky s AI generovanými titulky ale spíše starší filmy s plným českým dabingem. Díky za Vaše zkušenosti.
Dobrý den, mám vyzkoušený legální web viz odkaz, ale jestli se tam něco platí si musíte zjistit, protože já tam stahuji zdarma a bez registrace (použijte tam vyhledávač). Celé filmy zdarma ke zkouknutí jsou i na YouTube (pokud je umíte stahovat, tak je budete mít i doma). Zdravím!
Netflix umoznuje nektere ty filmy stahnout. jestli myslite neco jako bylo ulozto, tak to spis neuspejete, protoze nahravat filmy na internet je nelegalni.
Občas použijí fastshare, je tam toho dost i s dabingem a vysokým rozlišením. Předplatné lze jak je libo, občas mají slevy, třeba na celý rok. ale jde stahovat zdarma, jen pomalejší rychlostí. Webshare je totéž, ale ten už jsem dlouho nepoužil. Dříve to fungovalo nějak i s kodi, takže člověk nestahoval a rovnou přehrával.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.