Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrazovka při startu počítače

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Při startu je taková obrazovka.

Až se zobrazí plocha tak už je obraz normální.

Při tom startu je to normální, že ještě nejsou načteny všechny ovladače?

Píši z jiného počítače a u daného PC konfiguraci z hlavy neznám.

Obrazovka při startu počítače

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

4x
Co přesně myslíte? To rozmazání? Já si nevšiml na obrázku ničeho, co by bylo v nepořádku.
doplněno 28.11.25 13:12: Pokud máte na mysli to rozmazání, tak to je naprosto normální, je to tak schválně.
Stejně mi to ale nejde do hlavy. Logicky. Myslet si, že se jedná o chybu v ovládačích apod., když text a animaci máte přeci ostře?
1) V případě problému s ovladači by byla spíše černá obrazovka, nebo kompletně rozhozený obraz.
2) Pokud by k něčemu takovému došlo, že by se obraz máznul, bylo by přeci nečitelné vše. *palec*
Kdyžtak objasněte prosím co máte na mysli, ať nehádáme. Děkuji.

hodnocení

2x

To je úplně v pořádku, tak je to ve výchozím nastavení, že se při přihlašování pozadí rozmaže, aby lépe vyniklo přihlašovací pole a jiné popisy okolo.

hodnocení

2x

Je to v pořádku, právě tak to má být.

Obrazovka při startu počítače #2

hodnocení

1x
Ochrana soukromí.
Stačí úprava registru.
wintip.cz/...

Dobrý tip. Tohle jsem nevěděl.*palec*

Ovšem nedoporučil bych úplně BFU zasahovat do registrů...

Zítra to vyzkouším, dnes už jsem něco dal :-D

111®
hodnocení

0x

Jak velký he ten soubor obrázku? Ano možné to je že nejsou ovladače. Zkusil bych to v nouzovém režimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]