Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi nastavit OBS

Od: berka odpovědí: 6 změna:

Zdravím, stáhl jsem si poslední OBS, prošel jsem už 3x celé nastavení ale pořád dělám něco špatně. Na obrazovce v okně mám pořád tzv. tunel, dění na obrazovce se mi nedaří zachytit. Prošel jsem několik příspěvků na youtube ale nejsem z toho chytrej. Jeden příspěvek se jevil že vyřeší můj problém ale na konci prohlásil : abych se zbavil tunelu přepnu na druhou obrazovku. To co jsem se chtěl dozvědět takto přeskočil.

Nevíte kde dělám chybu? Prosím poraďte. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11111
hodnocení

0x
11111

Další návod: cczv.cuni.cz/...

Pokud jsi něco nastavil špatně a nevíš co, tak to odinstaluj a nainstaluj znovu. Při instalaci se tě to ptá, na co chceš OBS používat. Když se vybereš že k nahrávání, tal se ti to z 90% samo na nahrávání nastaví a potom už jen doladíš zbytek.

jakyregiion
hodnocení

0x
A ci chceš nahrávaT? Jaký zdroj? Kameru, okno, plochu?
Plichu:Pak je logické že pokud na stejjné ploše máš okno se zobrazenim. , bude se to rekurzovat.

berka
hodnocení

chci nahrát třeba moje aplikace na obrazovce a jejich spouštění, listování. Prostě dění na obrazovce.

doplněno 26.11.25 13:52:

a zrušit tu rekurzi. Asi mám něco nastavené špatně ale nevím co a jak na to.

hodnocení

0x

Minimalizovat okno OBS nepomáhá?

berka
hodnocení

Děkuji za odpověď, nevím co myslíte, v OBS jsem takovou volbu nenašel a windowsí okno zavře vše.

Potřebuji aby mi v okně OBS byla obrazovka která je pod OBS, zatím ať dělám co dělám je tam pořád rekurze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]