Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi nastavit OBS

Od: berka odpovědí: 10 změna:

Zdravím, stáhl jsem si poslední OBS, prošel jsem už 3x celé nastavení ale pořád dělám něco špatně. Na obrazovce v okně mám pořád tzv. tunel, dění na obrazovce se mi nedaří zachytit. Prošel jsem několik příspěvků na youtube ale nejsem z toho chytrej. Jeden příspěvek se jevil že vyřeší můj problém ale na konci prohlásil : abych se zbavil tunelu přepnu na druhou obrazovku. To co jsem se chtěl dozvědět takto přeskočil.

Nevíte kde dělám chybu? Prosím poraďte. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Minimalizovat okno OBS nepomáhá?

berka
hodnocení

Děkuji za odpověď, nevím co myslíte, v OBS jsem takovou volbu nenašel a windowsí okno zavře vše.

Potřebuji aby mi v okně OBS byla obrazovka která je pod OBS, zatím ať dělám co dělám je tam pořád rekurze.

11111

"berko", pokud ani nevíš co je minimalizování okna, tak se napřed nauč základy pro práci s počítačem.

OBS jsi už nastavil podle návodů, které jsi dostal?

Pokud ano, tak spustíš OBS a zapneš nahrávání - v tom případě se nahrává to, co je na obrazovce vidět. Nahrává se tedy otevřené okno OBS. Pokud chceš nahrávat něco jiného, tak okno OBS musíš minimalizovat, aby tam bylo vidět to, co chceš nahrávat.

Nahrálo se ti už něco?

Pokud se nic nenahrálo, tak znovu opakuji - nastav to podle návodů, které jsi dostl.

Nedaří se mi nastavit OBS
berka
hodnocení

díky, funguje to. Neznal jsem postup: nahrávání/minimalizace.

11111
27.11.25 11:36

*palec**palec2**palec*

11111
hodnocení

0x
11111

Další návod: cczv.cuni.cz/...

Pokud jsi něco nastavil špatně a nevíš co, tak to odinstaluj a nainstaluj znovu. Při instalaci se tě to ptá, na co chceš OBS používat. Když se vybereš že k nahrávání, tal se ti to z 90% samo na nahrávání nastaví a potom už jen doladíš zbytek.

jakyregiion
hodnocení

0x
A ci chceš nahrávaT? Jaký zdroj? Kameru, okno, plochu?
Plichu:Pak je logické že pokud na stejjné ploše máš okno se zobrazenim. , bude se to rekurzovat.

berka
hodnocení

chci nahrát třeba moje aplikace na obrazovce a jejich spouštění, listování. Prostě dění na obrazovce.

doplněno 26.11.25 13:52:

a zrušit tu rekurzi. Asi mám něco nastavené špatně ale nevím co a jak na to.

berka
hodnocení

Mám ještě jeden dotaz. V některém ze starších OBS byla možnost nahrávat z USB, teď to možné není anebo jsem to nenašel. Je tato možnost někde přístupná? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]