Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš malá tuhost tlačítka

Od: macvac odpovědí: 7 změna:

U nové myši velká citlivost pravého tlačítka. I při jemném dotyku pravé tlačítko sepne. Mám dost těžkou ruku, a myslet pořád na to abych měl prostředníček ve vzduchu je dost nepohodlné. Mám možnost myš vrátit , ale jak mám u jiného typu poznat přes plastový obal jak je tlačítko tuhé. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fly
hodnocení

2x

Jak? rozbal jí přímo tam. To bude asi jeden vadný kus a myš zase nestojí tolik, ale znám ten nerv když myš nefunguje.

hodnocení

0x

Asi plácnu blbost, ale mi to takhle dělalo také, pak jsem si v nastavení myš zpomalila a pohoda.

cmon

pán píše že je to těžkou rukou, větší váha spouští tlačítko fyzicky. je to dané ergonomií ruky

Cmon, jojo, však já taky. Mám revmatické zápěstí, kloub nechaný na dlaze srůst a ruka je opravdu hodně těžká. Jen jsem si nastavila rychlost myši. Ta reaguje zpožděně na pohyb ruky. nestálo by to za vyzkoušení? Pár kliknudí v nastaení myši?

Tento počítač - nastavení - otevřít nastavení - zařízení - bluetood, tiskárny, myš a tam myš zpomalit.

cmon
hodnocení

0x

pokud vám nevadí ztráta záruky, otevřít, sundat horní (svrchní) kryt a vložit pod tlačítko malou pěnovou podložku tak 1 mm, podložku lze použít tu co se dává jako těsnění, ale víc jak 1mm bych nedával. Musíte otestovat. Na krytu jsou pacičky, které musíte opatrně odchýlit v opačném směru než co jsou přední pacičky na spodním dosednutí horního krytu ("spodní"). Nevím jak lépe to popsat, horní kryt se skládá ze dvou částí, spodní je základ na které je zezhora připevněn ten tlačítkový kryt (svrchní). Když to děláte poprvé může vám to zabrat 1-2 hodiny času nebo něco ulomíte. A nebo koupit jinou třeba ergonomickou.

macvac
hodnocení

Díky za radu. Já jsem tam vložil do škvíry ze předu 2 kousky duše z kola a funguje to bezvadně. Sice kousek vyčnívá ven, ale mně to nevadí. Zatím nevypadly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]