Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
mám starou tiskárnu HP laser jet 4+, funguje, ale pokazilo se podávání ze zásobníku, to malé rolovací kolečko pro podávání papíru za spodu ze zásobníku viz obr se zelenou šipkou se úplně rozpadlo (zustala tam je taková černá hmota lepkavá), vše jsem vyčistil, a ted potrebuji na ten hřídel to kolecko podávací, našel jsem manuál ale tam to není uvedeno jaké...
jak ten malý váleček tam drží že se nevyvlíkne z té hřídelky? po vyčistení zbyla jen podlozka a kroužek pro zasunutí do telesa kde jsou ozubené kolečka...
delal nekdo tyto tiskárny a má toto kolečko? Nebo kde sehnat?
ruční podávání papíru funguje ale jen p jednom..![]()
dekuji
na druhé fotce je videt jak ten váleček roztekl...ta černá hmota
případaně pokud má někdo laser jet 4 + nebo té série na vyhození..? diky
Nepotěším vás... nevím o nikom, kdo by opravoval mechaniku levných tiskáren. Když jsem reklamoval podobnou závadu před nějakou dobou (těsně před koncem záruky), poslali novou tiskárnu s tím, že záruka doběhla po pár dnech (skončily 2 roky od koupě původní, reklamované). Tímto neduhem s podavačem papíru trpěly dřívější tiskárny, válečky podavače papíru odcházely poměrně často i v záruce, vlastní zkušenost). A válečky ze staré tiskárny stejného typu nemusí mít už dlouhou životnost, jedině, že by tam " pasoval" váleček z nových typů, tedy z nějaké současné. Tolik zkušenost ...
Zkuste hledat, třeba zde ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.