Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojský kůň-odstranění

Od: mirek1311* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,mám dotaz a prosbu.Antivir ESED NOD32 mi zachytil trojana a je uložen v protokolech,jak se ho zbavit z protokolů a počítače?Díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co myslíš tím v protokolech? Tomu nějak nerozumím. Odstranit by to ho měl sám NOD.

mirek1311*
hodnocení

No v protokolech jsou zřejmě stránky na kterých byl zachycen,ale v karanteně není nic,já tomu nehovím,proto se takhle naivně ptám,díky

Můžeš sem vložit, co je tam přesně napsáno?

mirek1311*
hodnocení

httpfilter liteautobestg.uide.cn/... php. JSExploitAgent AGC.Trojský kůň

sondaw*
hodnocení

2x

Pokud Eset zachytí infiltraci, uloží soubor do karantény a odtud ho můžeš přímo odstranit

mirek1311*
hodnocení

V karanteně právě není nic,ale děkuji!

sondaw*

Zkus stáhnout a nainstalovat Spybot Destroy, aktualizuj ho, proveď imunizaci a udělej kontrolu. Pokud ho najde, umožní i jeho odstranění. Potom udělej znovu kontrolní sken nodem

www.stahuj.centru/...

mirek1311*
06.05.09 20:02
hodnocení

Díky moc!

nutt*
hodnocení

2x

Ja tedy nevim ale s Nodem moc dobre zkusenosti nemam! Ale nic mene by mel byt opravdu v karantene pokud tam neni doporucuji nainstalovat novy antivir a projet to snim napriklad AVAST! Ale pokud budete instalovat tak predtim odinstalujte NOD32!

Odkaz na stazeni AVAST HOME zde

a registrace zde (registrace je bezplatna a je na jeden rok)

Hezký den NutT

mirek1311*
hodnocení

Díky moc za ochotu a rady,něco si z toho vyberu.Mirek

kamko007*
hodnocení

2x

V počítači ho nemáte. To je iba záznam, že ste chcel ísť na stránku, ktorá bola nakazená a antivir vám prístup na tú stránku zablokoval. Takže do počítača sa trojan nedostal. Zbytočne to riešite

petulka*
hodnocení

0x

AHojky zdravim vas vsechny,mam nalehavy problem,memu priteli dnes na icq poslal nekdo odkaz na jednu stranku,hned se ulozil do pocitace-mely to byt nejaky smajliky,pri spusteni ale naskocila bila obrazovka a na tom bylo napsane ze v pocitaci je vir trojan-Spy.Win32 Zbot.ikh,a za tim dalsi ruzny text o tom ze bychom to meli lecit atd.,pocitac sme restartovali i vyply ale vzdy se zacne nacitat objevi se tam modre okno vita vas widows nacte se hlavni plocha ale okna ani listy se tam neobjevi a hned naskoci ta bila obrazovka,nic nepomaha a neda se to ani projet zadnym antivirem,prosim nutne o pomoc,dekuji vsem

sondaw*

Zkus, jestli funguje nouzový režim, pokud ano, spusť antivir přes ten nouzák, stejně tak kontrolu třeba spybot destroy

Nouzový režim spustíš po restartu PC a při náběhu systému stisknout F8

mickaela

dnes se mi stalo to samé, vyřešilo se to u vás nakonec nějak?

pusa60*

Ahoj,,heleď,taky se mi to zrovna včera stalo :( jak se toho teda dá zbavit?PROSÍÍÍM

mirek1311*
hodnocení

Jak bylo řečeno,v předchozí odovědi,ale je dobré stáhnout SpybotSearch&Dstroy a projet počítač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]