Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych vás poprosil o pomoc v oblasti internetu a historie procházení. Mám emailové adresy, u kterých si nejsem jist, jestli jsou moje nebo ne a rád bych je zjistil na základě historie procházení. Měl jsem IP adresu na Moravě, znám ji, ale nevím jak na jejím základě zjistit kompletní aktivitu na internetu, včetně emailových adres, které jsem přes ni registroval a komunikoval. Psal jsem na tamějšího poskytovatele služeb internetu, ale bylo mi sděleno, že takové informace neposkytuje, pouze na základě žádosti třetích stran jako Policie ČR. Rád bych se Vás zeptal, zdali je možnost tuto historii nebo emailové adresy, registrované přes tuto IP adresu, zjisit jiným způsobem než detektivní službou? Třeba Deep Web přes Linux prohlížeč? Děkuji za odpověď
Buď ses díval na nějaký scifi film nebo máš špatnou představu o fungování internetu.
Když máš nějaké e-mailové adresy, tak se na ně zkus přihlásit - pokud znáš login a heslo.
Na IP adrese to vůbec nezáleží.
Poskytovatel internetu určitě nějaké údaje o aktivitě na internetu zaznamenává. A samo že ti je neposkytne. Ty máš historii na svém počítači a tam si to můžeš zkusit dohledat.
Zkus popsat trošku přesněji to, k čemu se chceš dopracovat.
A jestli je to nějaká historie starší než roky, tak ani to už nemusíš dohledat. E-maily se mužou při neaktivitě smazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.