Nejste přihlášen/a.
V současnosti používám MS Office 2010 který už ale není Microsoftem podporovaný. Budu mít nový počítač na který bych chtěl nainstalovat některou asi nejnovější verzi MS Office, ale nevím která to je a nebo jakou vybrat když těch různých verzí je více. Chci to pro běžné domácí použití. Dívam se na Aukro kde jsou nabízené různé verze se zasláním aktivačního klíče e-mailem. Je to tam za docela více nebo méně dobré ceny, ale je otázkou jestli je to vše legální a po celou dobu používání to bude funkční. Na toto téma jsou v internetu rúzné rozdílné názory a diskuze. Nerad bych naletěl na něco co nebude zcela v pořádku a MS Office mi nebude fungovat tak jak by měl nebo s časem přestane fungovat úplně. Jsou poskytované na takové MS Office např. z Aukra aktualizace? Máte s tím někdo nějaké konkrétní zkušenosti a jaké? Kde jinam než na Aukro by se ještě dalo koupit aktivační klíč pro MS Office. Kterou z těch spousty nabídek MS Office by jste mi mohli doporučit, pokud možno za co nejnižší cenu?
Vím o Libre Office, ale já bych i přes to rád osvědčený MS Office na který jsem, už zvyknutý. Navíc za ty ceny za které se dá koupit aktivační klíč na ten MS Office asi nemá příliš význam uvažovat jestli něco jiného zdarma nebo MS Office za nějakou nízkou přijatelnou cenu.
Súhlasím s prehchodcom "juraja", kto pozná trochu hlbšie
Mrkvosoft, vie o čom hovorím...![]()
Chce to trošku študovania, "zmena výhybky",
a s Libre Office, určite budete spokojný...![]()
Platit za software pro nekomerční použití je dnes už dost divné, protože existují alternativy zdarma.
Když řeknete A, je dobré říct i B. Těch 2699 není konečná cena, ale cena za rok. "Trvalá" licence je za 4099 Kč a je hódně oholená.
A pokud se v poslední době nic dramaticky nezměnilo, je kompatibilita Libre Office a MS Office problematická. Word celkem OK, Excel je na tom hůř, PowerPoint hrůza a o u Accessu byla pomtatibilita na bodu mrazu. Píšu pokud se něco dramaticky nezměnilo. Za Covidu jsem byl učitelstvem zdejší ZŠ demokraticky donucen koupit dcerám licenci MS Office, protože "úkoly můžete dělat v LibreOffice, ale já ho nemám (IT pracovník), takže odevzdejte ve formátu Powerpointu. Že to při konverzi neuloží změny? Váš problém, píšu za 5.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.