Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš?

Od: nano odpovědí: 2 změna:

Letos jsem si koupil myš na Temu (drátová), optická a pro pravou ruku. Ale nebyl jsem moc spokojen proto jsem pak koupil od Connect IT drahou bezdrátovou ergonomickou pro levou ruku (LH). Ta byla o něco lepší na pohodlí spodní strany ruky. No ale není to ideální tak jsem zkusil tu myš z Číny trochu modifikovat, ale při tom jsem odrovnal pravé tlačítko. Ale nevadí dá se používat i tak. Ale potřebuju hlavně koupit LH v této variantě, ale zrcadlově pro LH. Jenže já už předtím dlouho hledal a nic nenašel. Povedlo se vám něco najít? Fakt jen drátovou, nemá smysl kupovat s akumulátorem, když časem odejde. Já bych si ji upravil pro levou ruku.

doplněno 16.11.25 13:53:

další fotky

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš?
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #2
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nano
hodnocení

Další fotky se nechtě zobrazit

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #4
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #5
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #6

nano
hodnocení

Obchodní název

Shenzhenshiyituoshiyekeji Co., Ltd.

Asi je to tento:

JXD Shop

Ale fakt nenalézám u něj LH myš. Cena asi 167 Kč. Jen RH

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]