Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš?

Od: nano odpovědí: 22 změna:

Letos jsem si koupil myš na Temu (drátová), optická a pro pravou ruku. Ale nebyl jsem moc spokojen proto jsem pak koupil od Connect IT drahou bezdrátovou ergonomickou pro levou ruku (LH). Ta byla o něco lepší na pohodlí spodní strany ruky. No ale není to ideální tak jsem zkusil tu myš z Číny trochu modifikovat, ale při tom jsem odrovnal pravé tlačítko. Ale nevadí dá se používat i tak. Ale potřebuju hlavně koupit LH v této variantě, ale zrcadlově pro LH. Jenže já už předtím dlouho hledal a nic nenašel. Povedlo se vám něco najít? Fakt jen drátovou, nemá smysl kupovat s akumulátorem, když časem odejde. Já bych si ji upravil pro levou ruku.

doplněno 16.11.25 13:53:

další fotky

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš?
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #2
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #3

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nano
hodnocení

Další fotky se nechtě zobrazit

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #4
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #5
Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #6
lll
Z těhle "fotek" je vidět nic.
Doporučuju příště fotit na světle!

nano
hodnocení

Obchodní název

Shenzhenshiyituoshiyekeji Co., Ltd.

Asi je to tento:

JXD Shop

Ale fakt nenalézám u něj LH myš. Cena asi 167 Kč. Jen RH

Dá se na Temu koupit takováto ergonomická LH myš? #7

hodnocení

0x

Nechápu, proč z Temu nechat vozit přes celý svět, když je za pár šestek k dostání třeba ZDE Levá ruka a v poho. Nebo tady, s drátem ZDE

mathew

A tahle myš podle vás přijela odkud?

Je mi jasné odkud jsoou. Ale u tak malé částky je nesmyslem objednávat a čekat a vůbec. Já řekla svůj názor, nemá cenu slovíčkařit.

nano
hodnocení

Protože je výrazně levnější. V Temu za 145 bezdrát. Ale ne nalevou ruku. Na levou ruku je od Connect IT

To co goole našel nebyly obrýzky LH myší, ale RH. Ale na Alze je sekce pro leváky ale tam nejsou žádné vertikální myši. Takže jedině Connect IT? Ale tam je omezená životnost baterie na není to drátová.

nano
hodnocení

Pro vás to jsou malé částky ale pro lidi na které stá/... (stát kašle) to jsou velké částky. Tady máte možnost se zamyslet nad svým marnotratným rozhazovačským životem, místo toho abyste utrácela na nevděčný český stát, byste mohla nakupovat na Temu a ušetřené peníze ji poslat na nájem *srdce*. Prokažte svou doprosrdečnosta jak milujete čechy. Většina těch myší má výrobní hodnotu do 200 Kč a klávesnice to samé. Ale prodává se to až za 900 Kč a víc. Netřeba přispívat českým hamounům, kteří už tak dost sosají z peněz daňových poplatníků.

Nerozumím. Vysvětlete mi, prosím, proč by se měl stát, kdo to vlastně je? STÁT, starat o lidi, kteří státu nic nedávají, nijak mu nepomáhají. O mě se stát stará, protože, když jsem se mnoho let starala já o stát. Platila jsem daně, platila jsem sociální i zdravootní, učila se, pracovala, vychovala 2 děti bez zatížení státu žádostmi o pomoc- dávky, zajistila si bydlení atd atd. A děti, které jsem já vychochovala, se o stát starají, protože jsou v produktivním věku. Jak to máš ty? Proč si myslíš, že by se o tebe stát, tedy my všichni, díky komu stát může fungovat, měl starat, nebízet ti pomoc a nosit tě na rukou? Prosím o důvod, proč by tomu tak mělo být?!

zdravyrozum

To jste si dovolila moc. Tady nechápu proč na mě útočíte když jsem poslal odkaz na profil duševně nemocný holky. Vypadám snad jako holka? Skončili jsme.

zdravyrozum

@babkazov: Aby bylo jasno, nakupovat si mohu kde chci tak už přestaňte spamovat svou anti-temovou anti-čínskou kampaní - je to moje věc a nic vám nedlužím, abych se musel omezovat na český trh kvůli vám.

zdravyrozum - podle toho tvého vyjadřování se těžko jedná o zdravý rozum a co sem taháš nějaký odkaz, který s dotazem vůbec nesouvisí. Komplexy si řeš jinde. babkazov® má pravdu.

zdravyrozum

Pravda je jen jedna: osobní útoky na poradte cz nepatří, kdo nedokáže rozlišovat osobní hranice a záměrně začne tykat ukazuje jak velký je to krypl

zdravyrozum - vidím, že jsem tě odhadl přesně.

05.12.25 08:34

ferax *hej* *palec*

hodnocení

0x

Já jsem před pár lety koupil na Aliexpress.com docela dobře, ale ten obchod ji už nemá, zkuste hledat
Wired Left Hand Vertical Mouse

zdravyrozum

Na levou ruku mám od Connect IT, pokud budu chtít, nejspíš si ji upravím.

Měl jsem pocit, že hledáte levorukou. Pro pravou ruku jich mají víc, prostě hledejte Vertical Mouse.

Tuhle aliexpress.com/... ( T-20 Mouse Wired Vertical Mouse Ergonomic Rechargeable 4 3200 DPI Optional Portable Gaming Mouse for Mac Laptop PC Computer CZK334.15 ) mám asi 5 let a skvěle mivyhovuje.

zdravyrozum

Ta myš co odkazujete - proč je wired a přitom na nabíjení? A když držíte tu myš máte ruku posunutou dopředu, vaše ruka je přitom skoro zavřená (spíš zavřená) nebo skoro otevřená? U myši z číny na fotce je spíš otevřená a to mi nevyhovuje. Tak mohu ještě sehnat tu od Connect IT RH, protože LH mi už vyhovuje ale chci mít na střídačku.

Je normálně drátová. "rechargable"tam číňan asi dal protože je to cool a nemá jednorázové vyhazovací baterky, nevím, co ho k tomu vedlo.

Palec je na konci asi na palec (2.54cm) od ukazováčku, ale uprostřed, kvůli klenutí myši, spíš tak na dva. Prsty se tam vejdou pohodlně, ale moc místa nezbývá. ae01.alicdn.com/... Mě to pocitově přijde spíš jako skoro zavřená ruka, než jako rozevřená = špičky prstů a palce jdou jednoznačně proti sobě (řekněme 30 stupňů?).

zdravyrozum

to je ta nejluxusnější co jsem viděl, ale pro mě je vlastně ze všeho nejdůležitější vzdálenost mezi malíčkem a palcem, protože malíček je nejzranitelnější - u mě. No ale pokud byste to otevřel pravděpodobně by tam šel ten prostor upravit pro malíček aby šel ohnout. To vypadá hodně hodně slibně, dík za informace.

zdravyrozum

@gilgal: kdybych ty myši objednal, tak z jaké země to je? EU nebo USA?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]