Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stahnout soubory z telefonu do laptopu s Windows 7

Od: donecek® odpovědí: 12 změna:
Na Internetu se sice dočtu jak lehce jdou stahnout soubory z telefonu Samsung do laptopu s Windows 7 soub, ale v praxi to tak nefunguje.
Tak pokud by jste se někdo mohl semnou podělit o fungující způsob transferu z telefonu Samsung do laptopu s Windows 7, tak předem děkuji...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Asi by bylo lepe popsat co konkretne v praxi delate a co na tom nefunguje, nez cekat obecnou radu (kterou se doctete na internetu).

hodnocení

Díky, ale spíše jsem čekal, že někdo má Windows 7 a Android telefon, a úspěšně transferuje soubory z toho telefonu do toho počítače a podělí se semnou o svou zkušenost.

Protože vše co jsem našel na Internetu ohledně tohoto problému, tak v praxi nebylo možno provést, protože to bylo nefunkční, nebo jinak řečeno na nic to nereagovalo.

Třeba konkrétně já mám Samsung Galaxy 24 a chci transferovat soubor na laptop s Windows 7.

halamus

Přenos souborů z vašeho Samsungu do jiného počítače vám funguje?

Protože při propojení PC a mobilu se mobil chová jako USB flash disk, tak si myslím, že problém bude v nastavení vašeho mobilu, bo USB flash disk jde připojit i k Windows 95.

hodnocení

Děkuji za otázku, zkusím to a případně potom sdělím zda to fungovalo.

Myslím, že na Windows 10 připojení Androidu nebude dělat žádný problém, protože by tam měl jít nainstalovat Samsung file transfer app což bohužel na Windows 7 nejde.

hodnocení

0x

Na kopírování souborů v rámci místní sítě je výborný Dukto. Je už staršího data, ale funguje bezvadně, na všem co se mi dostalo do ruky.

hodnocení

Velmi moc děkuji za informaci, podívám se a potom dám případně vědět.

jm
hodnocení

0x
Samsung je také starší? K převodu dát používá Samsung kies aplikaci. Ta ale asi před 6 léty přestala být podporována. Řešení bylo buď v případě možnosti sd karty přetáhnout na kartu a tu vydělat, s adaptérem přečíst v PC.. a nebo poslat třeba mailem a stáhnout, případně jiné online úložiště.
Samsung jsem už vyhodil, tyto problémy mne strašně štvaly.
hodnocení

Diky velmi za informace.

Ano, Samsung Galaxy J6+ je take stary typ.

Mate pravdu, asi to fungovat nebude a je potreba pouzit alespon Windows 10.

111®
hodnocení

0x

Zkuste použí App MyPhone Explorer, nebo WinX MediaTrans.Samozřejmě nainstalovat na obou zařízeních

hodnocení

Děkuji velmi za radu, zkusím.

hodnocení

Dekuji velmi za tip, ktery program by fungoval na Windows 7...

111®
17.11.25 17:29

Ona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]