Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se sehnat taková erg. myš?

Od: pop odpovědí: 2 změna:

Dá se sehnat myš taková, abych když mám na ní ruku, vzdálenost mezi špičkou palce a špičkou malíčku byla 2 až 2.5 mm? Nikde toto nemohu najít ani u myší nad 2000 kč. Jde mi o to, že držení malíčku od sebe je pro mě extrémně nekomfortní, namáhavé a mám od toho namoženou ruku (ale od klikání taky, ale tohle je nejslabší místo). Proč to nikdo nevymyslí? Ideální by bylo mít myš ve tvaru joystikové rukojeti a jen s tím se pohybovat po podložce

doplněno 15.11.25 11:33:

Tedy ten palec se asi musí vrátit zpět, malíček ne, ten by měl být přirozeně ohnutý, tak odhadem vzdálenost mezi prsty pal. a m. by byla asi 5cm když bych tu myš držel

doplněno 15.11.25 11:35:

používám Connect IT CMO-2620 ale chtělo by to stále menší vzdálenost, tedy větší ubytek materiálu krytu pr omalíček.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zkus se podívat po vertikální myši.
pop
hodnocení

však to je to samé. Hele na LH je to docela dobré jak to mám na RH ne. LH je v uvolněném stavu asi 3.0-3.2 cm oni maj asi 3.5-3.8 nebo tak nějak. A moje RH pal.-mal. v uvolněném stavu je asi je 2.8-3.0 takže mám pocit že u RH by stačilo ubrat tři milimetry materiálu dole pro malíček a na RH ubrat 0.5-1cm... To si člověk sám neudělá... Ale škoda že tam není nějaká guma, kterou by stačilo vyměnit za menší velikost, aby ten malíček byl v uvolněnější poloze!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]