Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nového PC

Od: zdenous® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

prosím o radu: můj otec má stolní PC s Win XP převážně na tom dělá muziku v programu Cakewalk Pro9 a noty si zapisuje v programu Capella 2000 to jsou programy které "běží" jen v XP . Chtěl by si zakoupil nový stolní PC -noteboak nechce- poradí nám někdo s nákupem PC kde by tyto programy mohly "běhat". Já do toho nedělám a moc tomu nerozumím proto prosím o radu.

Díky za odpověď

Z

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, rozpočet? Buďto repas, nebo nechat postavit, jelikož hitovky stojí b záruka starou bačkoru. A NTB bych úplně být vámi nevylučoval.
Pokud stavba, tak se nabízí něco s AMD Ryzen na patici AM5, případně i AM4, pokud půjde o cenu(docela to zlevnilo).

hodnocení

Otec mi řekl cenu do cca 10000,- vůbec neví za je to reálný nebo ne.

trtr
Tak to bude jen bedna, bez Windows a i tak dost o prsa. Je třeba lovit akce na komponenty a stavět sám. Když dá 15t, tak tam se dá sehnat snad i s monitorem komplet.
"Stavěl" jsem na AMD Ryzen 5500GT, 16 GB ram, zdroj BeQuiet,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]