Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaké AI, které by zadarmo dokončilo skladbu písně? Potřebuju dokončit a zbývá 5 slov a outtro. Má to 1:00 a rád bych to dokončil.
Mám svůj text a hudbu s tím textem vytvořenou v tom souboru 1 min. Kousek potřebuju dodělat takže se tomu AI musí ten soubor s hudbou nahrát, a přidat k tomu zbytek textu, který se do aktuální skladby nevešel. Očekával bych že AI zanalyzuje hudbu, text, a vytvoří zbytek hudby i s textem a outrem.
O souboru jste nic nepsal... Zadal jsem si tam vlastní text a podle něj nechal vygenerovat skladbu. Nemáte zač.
"dokončilo skladbu písně?"
znamená logicky, že mám už hotový soubor a potřebuju aby ty dva díly na sebe navazovaly, což se nedá udělat bez toho abych mu ten první soubor nahrál k analýze. Proto Vaše odpověd nevyřešila vůbec nic a nepřináší nic nového.
Nenaštvalo mě to, jen konstatuju, že jsem očekával logické uvěžování při čtení otázky. Mám svůj text a hudbu s tím textem vytvořenou v tom souboru 1 min. Kousek potřebuju dodělat takže se tomu AI musí ten soubor s hudbou nahrát, a přidat k tomu zbytek textu, který se do aktuální skladby nevešel. Očekával bych že AI zanalyzuje hudbu, text, a vytvoří zbytek hudby i s textem a outrem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.