Bohužel jste neuvedla, co od tiskárny očekáváte. Od toho se odvíjí jaká by se vám hodila. 1) Chcete tisknout barevně? 2) Chcete tisknout fotky? Bezokrajově? 3) Jak často budete cca tisknout? 4) Další požadavky... Já třeba chtěl multifunkční barevnou tiskárnu s levným provozem. Sáhl jsem po Epson 3210 a mám jí už několik let. Dříve jsem měl také od Epson, nějakou speciální na fotky s bezokrajovým tiskem, ale provoz lezl dost do peněz a když jsem přešel na alternetivní inkoustové kazety, začaly mi zasychat hlavy, když jsem jí moc nepoužíval a zapomněl jednou za čas něco "jen tak" vytisknout. Takže pokud něco s levným provozem, doporučuji nějakou s plnitelnými nádržkami, je to mnohonásobně levnější. Možná bych zvážil bezokrajový tisk fotografií, který je lepší, není kolem bílý rámeček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.