Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych poradit s výběrem tiskárny.
Mám už roky OKI MC332, se kterou tisknu na neoriginálních tonerech, které kupuju na comatible.cz. Kvalita tisku není taky nikterak ohromující, co se týče barev. Věřím, že to může být těma tonerama, ale i s těmi, co tam byly původně to nebylo nikdy o nic moc lepší. Používá se denně na tisk pár dokumentů, včetně barevného loga. Takže je používána na základní kancelářškou práci.
Pokukuju po tomto:
Co si o tom myslíte, případně je těžká výměna čipu na toneru, když budu brát neoriginalní ale kompatibilní, u kterého je napsáno přímo že je potřeba vzít čip z originálního toneru?
Požadavek je automatický oboustranný tisk a asi aby to tisklo i hezký třeba fotku. A samozřejmě co nejlevnější tisk. Originál tonery se mi ale kupovat nechtějí.
Díky za rady a poznatky ![]()
Ještě teda by mělo jít o multifunkci.
Máte poněkud protichůdné požadavky.
- Požadavek je automatický oboustranný tisk a asi aby to tisklo i hezký třeba fotku.
- A samozřejmě co nejlevnější tisk.
- Originál tonery se mi ale kupovat nechtějí.
To prostě nejde. Laser není příliš dobrý na fotky - na to je inkoustovka. Originál toner nechcete a tisknete na nějakém pochybném compatible.cz.
Sám mám OKI a tisknu na kompatibilní tonery Alpha Supplies s.r.o. (pobočka rakouské firmy sídlící v Českých Budějovicích). Kvalita je výborná.
Pokud chcete fotky, dejte je tisknout do fotolabu. A když narvete do Canonu nekompatibilní / nekvalitní toner, budete tam, kde jste dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.