Nejste přihlášen/a.
reklama ne, penize nejsou, spis tip na tvorbu, myslel jsem, ze tu jsou vyvojari, event. testovaci... proto kategorie internet
prisel jsem na to, ze kdyz se vezme iframe z yt - staci kliknout pravym a zkopirovat kod pro vlozeni, vlozis ho kamkoliv do html kodu nejake online stranky - potom to jede hezky, uz mi tam neskacou prevratny noze ani baterky... ani lososy ani stromky atd.
dale si rikam, ze by se to dalo vylepsovat, takze by to mohlo bejt zadavaci + aby byla moznost zadavat ruzny formy...
jsem tady poprve, testuji jak to funguje... melo tam byt
https://zipdoc.co/uploads/abcd/_YTplayer.html
No, možná umíš vyrábět skripty, ale zřejmě neumíš číst
. Tady se to totiž jmenuje "PORAĎTE.CZ". Co to znamená? Asi tak to, že když si s něčím nevíš rady, tady se zeptáš a když to někdo bude vědět, tak poradí. Nic víc, nic míň. Všechno ostatní je jaksi mimo.
S čím teda potřebuješ poradit Ty?
tak to diky za radu, slo mi o nejakou reakci, event. diskusi, kdyby byla...
jo a jakej by byl dobrej odkaz, aby nebyl blbej...?
kam si davas rozpracovany stranky?
a uz jsi zkousel prehravat z iframeu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.