Nejste přihlášen/a.
Mám potíže s externí mechanikou, proto uvažuji o tom využít klasickou interní mechaniku cddvd (SATA) prostřednictvím kabelové redukce z USB3.. Před časem byly různé nabídky na Alliepres nebo Temu, teď to zmizelo.
Děkuji
Radši pořiďte něco pořádného namátkou třeba alza.cz/... (má dost krátký kabel, mám ji s delším kabelem).
Ty čínské nebývají nic moc, i když nějak fungují. Ale co mají tragického je napájecí zdroj.
Pokud jde o externí mechaniku, mám dobré zkušenosti s touto mironet.cz/... je ještě dražší, než když jsem ji kupoval a už to mi přišlo drahé (2999). DVD by mohla být levnější. Je to teda slim a blbě se s ní pracuje, hlavně pokud jde o vysouvání a vkládání/vyndavání disku, ale dá se s tím žít. Ono je blbý, že už nejsou moc ani ty interní. Tuhle jsem kupoval, když interní měla stát 3500.
Mám několik těchto boxů mironet.cz/... a v nouzi se dají použít pro připojení interní mechaniky (vícekrát jsem provedl, stačí vyndat pokličku a připojit ji na mechaniku, HDD může v boxu zůstat).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.