Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych od někoho pomoci nebo poradit. Dříve jsem dělal fotky na foťák a u některých fotek mám automaticky v pravém dolním rohu datum a čas. Nyní bych potřeboval z jedné této starší fotky udělat dárek, ale chtěl bych tento číselný údaj dát pryč.
Zkoušel jsem různé aplikace a editory, ale výsledek nebyl příliš zdařilý nebo v kvalitním rozlišení, a pokud ano, tak to bylo ze zahraniční placené aplikace (jako náhled zhotovení).
Byl by tu někdo, kdo by uměl odstranit tento číselný údaj z fotografie a vyretušovat to tak, aby nebylo vůbec poznat, že na fotce tento datum a čas byly? Některé programy to prý zvládnou za 5 minut kvalitně udělat, ale bohužel nejsem v tomto příliš expert. Pomohl by mi někdo prosím? Děkuji za Vaše odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.