Nejste přihlášen/a.
to sice jo, ale pokud se to používá ke spolupráci s jinými lidmi, tak to musí být jednoduché jako přestoupit z Fiatu do Seatu a ne do kosmické lodi a hledat v manuálu jak zapnout něco
Mám to ověřené na sobě a skupině lidí, že když se používá pro spolupráci, tak nepřipadá v úvahu sebemenší nestandard/atypický způsob přístupu. Bohužel
Jakou máš představu o rychlosti a nároky na ni?
Díky za to shrnutí, budu o nějaké praktická data z provozu chytřejší, o CF třeba nevím nic a ten 100MB mě rozčaroval . Překvapuje mě, že uvádíš že tailscale je rychlé (přímé)? Jak může být přímé když nemáš veř. IP? To funguje nějak na principu STUN serveru, který nějak "propálí NATy"?
Když to čtu, připadá mi to, jako kdybys cíleně vymazal druhé řešení které se nabízí VPS. rozjet tam VPN domu není nic těžkého, nevýhoda je cena a potažmo možné snížení rychlosti, které se odvíjí od ceny VPS : 30-300 Kč /měsíčně. U té spodní hranice i semtam výpadky a záseky.
U qnap to je podobné, relay servery jsem asi týden vyzkoušel jenže funguje to (přirozeně) jen na omezenou podmnožinu funkcí NASu - to znamená že to není plnohodnotné VPN, ale musíš se tam buď přihlašovat nebo snad možná jde i nějaký anonymní přístup k něčemu vyčleněnému - výhodou je , že oni se starají o bezpečnost. A bude ti připadat ,že to je kničemu.
(Asi to budeš nerat slyšet, ale ta veřejná IP byla téměř to nejlepší - maximální dosažitelná rychlosti=přímé spojení, holt se za to platí cenou.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.