Nejste přihlášen/a.
Venku prší, není co dělat, tak jsem se zahloubal do tohoto tématu a nostalgicky zavzpomínal na třenice, nepravdy a handrkování napříč léty. Samozřejmě si toho pamatuju jen zlomek a že existovala Pohodna.cz mě překvapuje. Neznám nebo jsem zapomněl.
Spousta podobných webů už neexistuje nebo se na ně už nechodí. Každý web se nějak vyprofiloval. Jeden stále jen přesdílí témata z jiné poradny, ten co kradl náš obsah už nechává prostor robotům, někde se usídlili trolové atd.
Co jsem vyčetl od zkušeností jiných a jejich hodnocení, Poradte.cz uspělo především díky syslům a celkem konzistentním pravidlům, které jsou vymáhány a blokování stále stejných jedinců, kteří škodí. (viz dnešní noc)
Tím neříkám, že je to tu dokonalé a že vždycky spravedlnost vyhrála. Děláme, co můžeme na tolik, aby nás to neotrávilo.
Díky všem. ![]()
admin - ano, tato noc byla na neúnavného trolla opravdu "výživná". Chybí tady "noční" sys @ladinpraha, který takové sprostoty likvidoval okamžitě.
Byl jsem tam malou chvilku před mnoha lety. Ještě občas zavítám abych znovu nahlédl do jedinečného života internetové osamělosti Michala Kolesy - který tam má dodnes mnoho pozoruhodných otázek. Jednoho dne, ve chvíli kdy mi neskutečně hloupá a drzá adminka Annas změnila text otázky tak, že se z ní stala úplně jiná otázka na jiné téma (což zjevně tato blbka vůbec nepochopila), jsem web nadobro opustil. A teď koukám že je tam snad stále aktivní Kepler, kterého jsem zde docela dlouho neviděl.
Nov: trochu jsem se tím znovu pohrabal a bohužel asi máte pravdu![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.