Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dell X HP

Od: kupec odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

budu kupovat nový notebook, v cenové relaci kolem 20000, a rád bych se zeptal, se kterou značkou máte lepší zkušenosti - dell nebo hp. Potřebuji ho akorát na e-mail, internet, ukládání fotek a právních dokumentů.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na tyto vaše požadované služby, mám v práci cca... 2 roky notebook HP 250 8G za nějakých 9500kč

A pořád funkční

Doma okousek lepší a taky v pořádku

realitavola
Kamo, jeho otazka znela jasne. 20k korun.. ne 8k tak co do toho cpeš nějaký booky.
kupec
hodnocení

Ja bych klidne koupil levnejsi, ale problem je s tim, ze pod 20K nesezenu kovovy…je to sam plast a za dva roky, co jsem mel jeden plastovy, tak se mi doslova “rozpadal”.

@kupec nevím co jste s ním dělal, já ten můj co mám v práci, pomalu dennodeně vytahuji (rozkládám ) z brašny a pořád vše drží na svém místě.

@realitavolá tož nenech se zahanbit a navrhni;)

Už několik let se vyhýbám výrobkům od HP, předloni jsem se nechal zviklat na notebook 450. Ještě nemá dva roky a už je ko baterka a vypadává Wi-Fi.

hjfkflflhjl
hodnocení

0x

na značce ani tak nezáleží, zvolil bych nějaký co nemá plastové šasi a má matný monitor.

Např. alza.cz/...

hodnocení

0x

Už několik let DELL E6420 s desítkama a pořád funguje.Na všechno co potřebujete stačí.

Pak ještě 2x Acer a 1x HP a fungují taky.

Takže na značce asi nezáleží.Záleží co je uvnitř,aby to zvládalo dnešní požadavky.Nebo do toho ,,železa,, nahrát Linux,ale s tím zkušenosti nemám - nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]