Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emaily ve spamu

Od: ruda odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Stálemi přicházejí nevhodné emaily do spamu.Jak odstranit aby dále nepřicházely? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Založit si novou e-mailovou adresu a nikde ji nezveřejňovat.

(To ty nemáš nic užitečnějšího na práci, že si čteš poštu co ti chodí do SPAMu? Od toho je SPAM filtr, který nevhodnou poštu přesunne do složky a po čase ji smaže.)

No jo, jenže do spamu občas přijde i zpáva, která tam nepatří. Mě tam například nedávno spadla důležitá faktura a předpis od doktorky.

@magdon = Mě také a bývala to většinou hromadná zpráva od státní instituce.

Takže je potřeba zkontrolovat i spam.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud to najdete v nastavení, tak zablokovat odesílatele v mail. schránce a hlavně neuvádět svůj e-mail na internetu, kde to není nezbytně nutné. Zdravím!

hodnocení

1x

problém má 2 podoby: tvá adresa se dostala nějakým spammerům ,pomůže jen změna adresy
a 2: tím že chodí do spamu, filtrační systém dělá svoji práci správně.

hodnocení

0x

Také jsem mám jednu adresu, kam chodí hodně spamu. V nápovědě píší, že dát do spamu, ale okamžitě nemazat. Protože systém s adresou pracuje, zapamatuje si ji a příště to tam hodí sám. Jak asi všude píší schránka, se po 30 dnech odmazává sama.

Ale moc to nepomáhá, těch falešných adres budou tisíce.

...

Shodou okolností jsem dnes kontrolovala své emailové adresy. Dvě jsou v pořádku (byly označeny zeleně, a právě ta jedna vyběhla červeně, že byla zneužita. Tak uvidím po opatření, jestli toho spamu bude méně.

Tudíž jsem změnila přístupové heslo a udělám asi i dvojité ověření (což mě tedy otravuje). Naštěstí to není email, který běžně používám, ale plonkový, na kterém jsem se v začátcích učila.

Nenechte se zmást nadpisem článku, není to jenom Gmail.

Můj konkrétní napadený email je na Centrum.cz

Je to pozůstatek po jarním úniku desítek miliónů emailových adres, které napadli hackeři.

Tady Vám dávám info, jestli byste si chtěl adresy zkontrolovat. Adresa je v článku, já jsem ji překopírovala ještě nakonec.

echo24.cz/...

--------------

Have I Been Pwned/...,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]