Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký používáte prohlížeč?

Od: prohlizec odpovědí: 25 změna:
Na mobilu i pc
Anketa.
doplněno 28.10.25 19:23: Já se právě nemohu rozhodnout mezi firefoxem který mi absolutně vyhovuje na pc ale na mobilu je takovej dost.. m3h. A chrome které to má zase obráceně.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

28.10.25 19:15
hodnocení

5x

Firefox

hodnocení

1x

Na Linuxu jsem mnoho let používal Operu, ale před časem jsem začal používat Vivaldi. Na mobilu Operu.

hodnocení

1x
Na PC i mobilu už dlouhé roky používám Operu. Občas mě na ní něco štve, sem tam zkusím i jiný prohlížeč, ale zatím jsem se k ní vždycky zase vrátil.
doplněno 28.10.25 21:57: Hlavně oceňuju vestavěné blokování reklam a sledovacích cookies, vynucení tmavého režimu na webových stránkách a občas využiju i vestavěnou free VPN.

thetruth
hodnocení

1x

Brave. Na počítači, Androidu i iOS.

frodo
hodnocení

1x

Brave, na Win, Linux i Android.

hodnocení

0x

Na PC důkladně nastavený Microsoft Edge. Jako záložní používám LibreWolf.

Na mobilu používám Brave. Funguje v něm přehrávání YouTube s vypnutou obrazovkou. Také je naprosto bez reklam.

olin
hodnocení

0x

Chrome, s Edge na W10 začaly být před dvěma měsíci problémy na webu Seznam.cz

Na mobilu s Androidem Brave

Jaké problémy? Pravděpodobně ho akorát neumíte správně nastavit. Používám každodenně a žádné problémy nepociťuji. Mám dvě e-mailové schránky na Seznamu, kam přistupuji také denně. Bez jakýchkoliv problému.

olin

anzionka: Pokud si chci u hlavních článků přečíst diskuze, nezobrazí se. Objeví se prázdné okno a v něm hláška: Tuto stránku se nepodařilo otevřít nebo tak něco. Edge už jsem smazal z "úvodního okna" Windowsů

Mně to tedy funguje. Přikládám jako důkaz print screen z Edge. Fungují mi diskuze jak ze serveru novinky.cz i ze serveru seznam.cz. Tipuji, že vám to dělá nějaký doplněk. Blokovač reklam.

Jaký používáte prohlížeč?
olin

anzionka: Ano, používám režim inPrivate, to už Edge prostě nedává*smich*, chrome v pohodě

Zkusila jsem to samé pomocí Edge v režimu InPrivate a stále vše funguje v těch diskuzích.

olin

anzionka: ještě jsem měl(na Chrome mám) blokaci reklam-cookie třetích stran, dále odklepávací program I dont care about cookies, možná i nějaká ta další striktní "opatření" přímo od Widlí, prostě Edge to nedával

Edge i Chrome mají úplně stejné jádro, a to Chromium. Jakékoliv doplňky typu adblock, I dont care about cookies, apod. fungují úplně stejně na Chromu jak na Edge. Jinými slovy jakékoliv doplňky, které jdou nainstalovat do Chromu jdou i do Edge (a opačně). Edge je dobrý pro staré PC a notebooky. Výrazně rychleji startuje po zapnutí a také umí uspávat neaktivní karty, tj. je za mě lepší než Chrome.

prohlizec
hodnocení

Já se právě nemohu rozhodnout mezi firefoxem který mi absolutně vyhovuje na pc ale na mobilu je takovej dost.. m3h. A chrome které to má zase obráceně.

LibreWolf je v podstatě takový odlehčený Firefox, zaměřený na ochranu uživatelských dat a soukromí. Na PC ho opravdu doporučuji všem více než Firefox. Můj starší PC ho snáží líp než Firefox. Na mobil jednoznačně ten Brave, tam se nedá o ničem lepším bavit. Blokuje reklamy všude (i na YouTube).

hodnocení

0x

DuckDuckGo

Rychlý a absolutně bezkokurenční, co se týká boje s nežádoucí reklamou.

---

Brave ne. Zbytečně objemný a pomalý moloch.

Když už, tak Vivaldi.

km
hodnocení

0x
pc ff, mobil internet samsung

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, na chromebooku i v mobilu s OS Android používám rád, často/stále i k plné spokojenosti Google Chrome. Zdravím!
P.S. Mám nainstalovaný i Firefox a Operu, které vůbec nezapínám, protože Google Chrome zvládne vše bez problémů.

nox®
hodnocení

0x

Dlouho jsem zůstával na Chrome, ať už z ideálního propojení s Google, tak proto, že tam tak nějak vždy vše fungovalo, jak mělo. Změna pravidel pro doplňky a s tím až příliš časté problémy s funkčností adblocků, nehledě na nedostupných rozšíření na mobilu, jsem se rozhodl pro změnu a zkusil na čas přejít na Firefox. Uživatelské nastavení, funkčnost, výborná synchronizace stránek mezi PC a mobilem, vše mi velice vyhovuje. Sice mi trochu vadí horší integrace Google, ale výhody zatím převažují. A navíc mobilní verze FF s uBlock Origin žere podstatně méně baterie. A zatím jsem nenašel motivaci se vracet.

hodnocení

0x
V mobilu jednoznačně Opera, na datech si zapínám kompresi dat, blokuje reklamy a umí hezky noční režim. Umí přehrávat yt na pozadí zamčeného mobilu, jako zvuk. V pc (Linux) Chrome, v záloze Firefox.

hodnocení

0x

Na PC doma Firefox. Na PC v práci Chrome + Edge. V telefonu jsem měl donedávna předinstalovaný z výroby tuším Chrome, který jsem nedávno nahradil Firefoxem.

hodnocení

0x

Na něco Chrome, na něco Firefox.

jawacek350
hodnocení

0x

Na PC Chrome s blokací reklam (ale na něj nechodím často) a na tabletu DuckDuckGo, který blokuje reklamy a šmíráky.

hodnocení

0x

Na telefonu pouze a jenom firefox s blokátorem , nic jiného nepřipadá v úvahu. Na počítači mě to nijak netrápí, nic mě neomezuje si dát doplnky do FF,chromia. ale rád bych vyzkoušel někdy vivaldi , a podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]