Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabízí se upgradovat w10, dá se tomu důvěřovat

Od: sva odpovědí: 9 změna:

Naběhlo mi teď, že do 15/10/ 25 byl můj ntb bezpečný a nyní je třeba upgradovat pomocí návodu na Windows 11.

Nevím, A/ jestli je to důvěryhodné a za B/ jestli to zvládnu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

4x

> Nevím, A/ jestli je to důvěryhodné
Nevím, co vám naběhlo, pokládal bych to za nedůvěryhodné.

Každopádně doporučuji upgrade na win11, ale z důvěryhodného zdroje, začít na microsoft.com/...

bear
hodnocení

2x

C/ jestli to zvládne HW notebooku, protože W11 vyžadují TPM

hodnocení

1x

upgrade ve win prostředí jsou v pohodě

ortopet
hodnocení

0x
Kde ti to naběhlo?

hodnocení

0x
Win 10 k danému datu přestává MS podporovat, takže půjde o zranitelné prostředí.
roman0

To není úplně pravda, protože MS prodloužil aktualizace W10 až do 13.10.2026.

halamus

Ale to není automaticky, ani na jedno kliknutí, je potřeba se zaregistrovat.
microsoft.com/...

Zkušenost s tím nemám, mám pár měsíců starý PC s win 11.

roman0

Já nepíšu, že to je automatické. Ano je potřeba splnit registraci. Jen, že když nejde nainstalovat W11 kvůli HW, tak není kam spěchat a je tu tato možnost. Co se týče funkčnosti není problém.

hodnocení

0x

Asi před 14-ti dny jsem tuto nabídku aktualizace na Win11 realizoval na dvou NTB. Trvalo to na každém +- hodinu a bylo to absolutně bez problému. Dokonce zůstala zachována i původní plocha z Win10 a veškeré soubory a nastavení (mail, office) také zůstaly beze změn. Jediné co jsem udělal, že jsem oba po instalaci přepnul na místní účet. To už je ale věc každého uživatele zda se bude připojovat k účtu M-softu nebo k místnímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]