Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Koupil se tv sams.rok 2025.Mám potíže z uprava kanálu.Sem registrovaný je možnost podpory,ale chci to skusit tady.Orig.ovladač je na solár.Prikoupil sem univerz.ovladač.Když chci změnit kanál třeba čt1hd který je na pozici 64 a chci ho mít na poz.3Na univ.ovl.stisknu list,pak sipkou v levo se ukáže čt1hd pozice 64.V levo je nastavení vše pak du do prava ukaže se všecny programy.Pak šipkou dolu a stisknu zmena čísla.Klik nato zahýbe se to pal klik doleva kde se ukaže čt1hd.Na ovladači stisknu číslo 3 a potvrdím.Nic se neděje.Muže my prosím napsat co dělám za chybu.
.
Moc krát děkuju,skusím to podle návodu.Ale na obrázku není zaškrtnout všechno.Atam to musí bít.Ale stejně to skusím.
" Všechno"lze označit dvěma způsoby:
1. označit si 1. položku levou myší a pak poslední položku shift+levá myš
2. stiknout CTRL+A
S označenými se pak dá manipulovat kopírováním CTRL+C a vkládáním CTRL+V, pořípadě lze pravou myší přesouvat.
Na to ale již jsou v ChanSort na horní liště připravené ikony, které umožňují kopírování mezi okny a popř. přesuny jednotlivých položek v konkrétním okně.
Po úpravě již stačí nakopírovat na flešku, tu pak ppřipojit do televize a setříděný seznam kanálů načíst.
Návod zde: samsung.com/...
Ptám se Juraja.Musí bít fleška čístá,stačí 16 Gb 2.1 gren?A na jaký spusob naprogramovat flešku Fat 32 nebo jiné?Ta stránka gibhut.com je bespečná?Na slunečnici my to píše,stáhnout na vlastní ryziko.A jeřtě taková vec.Mám novou TV 2025 ale je tam jenom 1xUSB.A tam mám zapojenou led pasku rgb.Kdyby sem připojil asi se to menujě konvektor na 3 usb nepřebije to nějak pasek led?Nezlobte se ale vubec tomu nerozumím.Prosím poradte.
.
Dobrý den @begi25
Fleška stačí malá, stažené programy mají jen pár MB
Formát FAT32 (i když moje tv bere i NTFS)
Gidhub je bezpečná stránka.
RGB pásek na chvilku vytáhnout ať TV bezpečně tu flešku detekuje. (Vlastně sem to přes USB hub nikdy nezkoušel, tak nevím jestli by to šlo)
Třeba je ten univerzální ovladač tak univerzální, až není plně kompatibilní s tím originálním. Ovladače jsou infračervené, nebo u samsungu i rádiové. A dá se koupit v Číně náhrada, která je kompatibilní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.