Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční LCD u Dell g3, LCD bliká/černý

Od: tenzoufaly odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Mám takový problém, chtěl jsem opravit panty u mého notebooku dell g3 15 gaming. Po rozdělání spodního krytu, následném oddělení celé obrazovky od těla notebooku a rozebrání rámečku obrazovky me napadlo otestovat LCD připojením zpět k tělu notebooku. Jenže při testu mi fungovaly pouze 2/4 LCD bez problému. 3/4 je konstantně černá a poslední část problikává bíle. Nějaké typy na co se zaměřit? Jestli čistě na LCD nebo jiné komponenty? Po různém ohýbání drátku výsledkem stejný, takže drátky jsou asi v pořádku přikládám nějaké foto pro lepší přehled. Děkuji za cenne rady.

Nefunkční LCD u Dell g3, LCD bliká/černý
Nefunkční LCD u Dell g3, LCD bliká/černý #2
Nefunkční LCD u Dell g3, LCD bliká/černý #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Základem je zkusit zapnout s externím monitorem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]