Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakty v emailu Seznam-řazení?

Od: jaraz® odpovědí: 2 změna:

Dávám si dohromady kontakty v Seznamu a nevím si rady:

a)pokud mám uvedeno Kazaková Eva zařadí se pod E,Vaněk Jiří -pod J, ale Berková Alena je správně B

b) potřeboval bych dát do jednoho adresáře 48 emailů (majitelé bytů),ale možnost hromadného přesunu nemohu najít (i když mi to AI nutí)

máte zkušenost,kde je možno nastavit? děkuje senior

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S tím řazením, já to asi mám blbě, ale někdy mám nejdříve jméno a pak přijmení a někdy opačně. Podle toho, jak na ty lidi myslím. Jestli na Alenu nebo Vránovou nebo holičku. ;) Mám skupinu pod označením Kamarádky. Ty jsou na svém místě podle abecedy, ale když posílám nějaký "sranda mail", tak volím K a vyjedou mi všechny kamarádky na sranda mail. Úplně dole skupiny kontaktů se to dá nastavit,

hodnocení

asi tak nějak *haha* , umístěno do skupiny Majitelé jsem zvládl po jednom ručně,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]