Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám někoho koho jsem neviděl 22 let a zajímá mě jak se má. Existuje na FB nebo na instagramu nějaká skupina kam se dá nasdílet třeba video, že hledám toho a toho člověka? Co o něm vím, že byla katolička, vzala si chlapa, postavili barák v dané vesnici, měla blond dcérku, no a pak stopa mizí. Třeba změnila jméno i když znám to jméno které si vzala no ale mohla se rozvést a já nevím co s ní je dál a chtěl bych o ni něco vědět jesti žije, je zdravá... Existuje taková skupina něco jako pošta pro tebe (ale ne ten pořad ČT
)
No to nevím co je to za soukromý údaj když napíšu: Hledám Tondu Pepkovic z Dolní Horní, co s náma po šichtě sjížděl Radegasty.
no to ano, ale přestože je jméno osobní údaj, tak se běžně smí komunikovat na veřejnosti a běžně se používá k oslovování a identifikaci a k hledání lidí. Když bych např. zašel do Městského Info-centra a zeptal se kde Pepa z Depa bydlí, tak mi sice nepoví kde bydlí, ale není to trestný čin ani přestupek takovou otázku položit ![]()
Ale já jsem nepsal že bych zveřejnil fotku. Stačí jméno. A jméno je snad veřejné... Není trestné napsat třeba to, že Hledám Pepu z Depa co semnou jezdil MHD každé ráno na Lazy?
A mohu bez jejíjo svolení zobrazit svoji kresbu její osoby jako akt
, s dotazem, znáte ji? Stejně je to jen kresba, a navíc dvojsmysl že jo... No na FB by to možná neprošlo protože nevím zda se tam ty akty smí posílat , ale... Mohl bych přidat, chci podarovat nebo vrátit... Ale jo jasně, zase když tam přidám jméno tak už to je blbý, to by se nehodilo. Má otázka spíš směřovala, kdo posoudí nakolik je daná kresba akt mé fantazie a nakolik je to věruhodná výpověd o jejím vzhledu...
... postavili barák v dané vesnici, měla blond dcérku, no a pak stopa mizí ... já nevím co s ní je dál a chtěl bych o ni něco vědět jesti žije, je zdravá...
Jak stopa mizí? Vesnice zůstala, barák asi taky a sousedi všechno vědí - když s nimi dáte řeč.
Musíte tomu věnovat trochu práce.
Nebo si najměte detektiva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.