Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat historii prohlížení v počítači

Od: georgina* odpovědí: 5 změna:

Prosím, poradí mi někdo, jak se dá ještě jinak zjistit historie prohlížených stránek v počítači. Mám na mysli např. jak může můj zaměstnavatel zjistit historii prohlížených stránek a vůbec všech úkonů na počítači. Snažím se vždy historii vymazávat v - Nástroje - Možnosti Internetu - Odstrnit historii procházení - vymazat historii, ale nevím, zda je to dostatečný. Je možné ještě jinak smazat vše, aby nebylo možné zjistit historii prohlížení. Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve stejném menu je ještě cookies a dočasné soubory internetu. Nicméně zaměstnavatel má i jiné páky jak zjistit kam lezeš po netu i co děláš na pc. Zrovna u netu určitě nepoužívá tvou historii, vyjede si to ze svého proxy serveru přes který jde vaše komunikace

celp*

Pokud máte PC ve firemní síti,tak má Maverick bohužel pro Vás pravdu.Pokud máte přidělené PC s přímým připojením (Jste malá firma bez sítě)používejte mimo nástrojů microsoftu třeba Free Internet Eraser,ale pozor na nastavení toho co má odstranit.

Zní to sice blbě, ale když je v jakékoliv síti, ať je jakkoliv velká, tak stačí aby tam byl jeden switch, připadně router se switchem a už se dá sledovat práce na síti...neřikám že to každý dělá, ale dá se to :) Na lokálnim pc opravdu leda vše mazat, klidně i nástrojema co píše celp

alf*

aba mají pravdu a když bude velké podezření na něco tak tu máme ještě poskytovatele. Prostě kdo si myslí že je na internetu "za bukem"tak buď nemyslí nebo je naiva nebo ještě něco dalšího. Relativně lepší to bylo třeba před 13 lety, ovšem to zas na netu toho moc nebylo a většina dnešních surfařů by si ani připojení nepořídila kdyby to viděli.

web.archive.org/... seznam.cz/...

web.archive.org/... http://google.com/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]