Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečně šifrování

Od: lukas90 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
nemohu se dostat k záloham chatu na messengeru. Telefon (Samsung) jsme musel resetovat do továrního nastavení a teď nelze obnovit zálohu na Messengeru. Posila to kód, který ale nikam nepřichází a ani žádná jiná varianta nefunguje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nechcete k této informaci (a pro Vás jistě nepříjemné situaci) připojit i nějaký dotaz, když už nám to píšete do poradny? Třeba by na něj někdo uměl odpovědět. Zdravím!

lukas90
hodnocení

Dobrý den, posílám jsem fotky viz příloha posila se mi to na mobil z, kterého to píšu, bohužel mobil jsem dal továrního nastavení, nemám v něm nic, teď jsem začal vše instalovat znovu a nemůžu obnovit zprávy, protože se to posílá na mobil, ale nic tam nepřijde. Ani na počítač netuším jak to obnovit už l.
Konečně šifrování
Konečně šifrování #2

Já nevím - píše se tam přece, že jednorázový kód vám přjde na jiné zařízení ...

Já si osobně myslím, že to "jiné zařízení" je myšlen ten předchozí mobil (fyzicky tentýž kus, ale před přeinstalací a s příslušnými daty), kam to nepřijde, protože už neexistuje (byl smazán tím továrním nastavením).

Ale houby tomu rozumím a můžu se mýlit.

mathew

Já bych řekl, že to přijde jenom na ten Samsung co je tam uvedený jinak by tam byla i další možnost. Zkusil bych se přihlásit na tom původním mobilu, ale kód bych poslal odjinud. Když ani tohle nezabere tak je tam ještě to tlačítko "potřebujete pomoct?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]