Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer 8 jak ho odinstalovat?

Od: aloha* odpovědí: 3 změna:

Dobry den ja bych chtel vedet jak odinstalovat IE 8 predem dekuji za dobre rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Pokud chceš odinstalovat IE8, tak se myslím nenachází mezi ostatními nainstalovanými programy, ale mezi aktualizacemi
na Vistě.
Ovládací panely - Odinstalovat program - Zobrazit nainstalované aktualizace - zde si najdeš IE8 a dáš "Odinstalovat aktualizaci" .
XP
Ovládací panely - Přidat odebrat programy - Zobrazit nainstalované aktualizace - zde si najdeš IE8 a dáš "Odinstalovat aktualizaci"

lidka*
hodnocení

0x

Také jsem si dala říct na IE8 i s lištičkou a potom jsem z toho byla paf! *bzum* A tak jsem hnedka druhý den využila rady jabraky a odnovila jsem stav z předchozího dne a zase jsem měla "svůj"internet.*ua* Takže i jako počítačový analfabet jsem to hravě zvládla. Je to tak také možné sondaw?

doplněno 05.05.09 17:45:

poradte.cz/...

sondaw*

No já tady nejsem za žádného odborníka *smich* ale určitě to možné je. Pokud máš bod obnovení vytvořený před stažením a naistalováním IE8, tak se vracíš obnovou vlastně do dne, kdy IE8 na počítači nebyl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]