Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se změnit pásmo

Od: bela odpovědí: 14 změna:
Windows 10.Zapnut mobilní hotspot na notebooku pro telefon,spárovano.Přeinstalace na windows11,zapnutej hotspot,ale po zapnutí hotspotu se objeví hláška pouze 5Gsíť.Telefon nespárován.Pravděpodobně telefon nepodporuje 5G síť.Dá se to na notebooku změnit na jinou frekvenci?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Co to je zase za dotaz? Batole by to zvládlo napsat líp. Na notebooku není žádný důvod, aby po zapnutí hotspotu vyskočila chyba a telefon ho buď vidí a pak se i připojí a bude to fungovat a nebo ho nevidí, protože 5GHz nepodporuje, ale také nenapíše žádnou chybu...

Změnit se to dá snadno v nastavení toho hotspotu.

bela

koukám,že odepisuje taky batole

halamus
hodnocení

0x

Váš popis je zmatený.

Telefon nespárován.Pravděpodobně telefon nepodporuje 5G síť.
To celé je text hlášky?
Hotspotu je jedno, jaké mobilní sítě a které generace podpoporuje hostovaný mobil. Není hláška o WiFi 5 nebo Wifi pásmu 5 GHz? Opište hlášku přesně a jednoznačně nebo sem dejte screenshot.

bela
20.09.25 17:20
Dá se změnit pásmo
bela

Telefon nepodporuje 5Ghz,dotaz zní jesně,zda jde tu frekvenci změnit na notebooku,aby to telefon pobral v síti2.4Ghz.

hodnocení

0x

Zdravim.

Takže nemá notebook internet?

Pokud má nech ho stáhnout aktualizace, zkontroluj jestli je co je dostupné nainstalované a zkus znovu.

bela

Notebook internet má.Měl jsem 10windows a šlapalo to.Přeinstaloval jsem na 11windows a pravděpodobně v 11kách to vysílá jen v pásmu 5GHz.To,že telefon přijímá pouze 2,4GHz tam píšu.Mě jde o to zda jde na notebooku hotspot nastavit tak,aby to telefon v pásmu 2,4GHz pobral,ale to tam všechno píšu.

Radilové typu,nejdřív urazit a pak napsat taktéž blábol prosím neradit :((((

Asi bych to malinko upřesnil. Vysílá mobil a přijímá noťas.
bela

rADILOVÉ typu mathev?

Už to šlape,Nikdy jsem to nezkoušel,tudíž neználek.Učíme se celý život,že.Zjistil jsem,že se hotspot dá nejen přejmenovat,ale taky zmenit heslo a frekvence.Jsem zase o něco chytřejší.(vyšší level batolete :))

Kdo na světě umí vše,že.Není problém se třeba obrátit na nějakého ajtáka,ale co to takhle zkusit sám je to výzva ne.

Někomu děkuji za snahu pomoci,jiným přeju nebuďte tak zapšklí a neurážejte hned,když někdo žádá o radu.Jste toxický.

Notebook-mobil

bela

stefran:Díky za snahu.Je vidět,že v dnešní době existují ještě borci,kteří se snaží pomoci,ne urážet.

Fakt dík:))

hbiteprase

"Jste toxický"

Jak můžeš říkat svému bratru: `Bratře, dovol, ať ti vyndám z oka třísku, a sám nevidíš ve svém oku trám?

Ptáš se totiž nesmyslně a pak kolem sebe kopeš. 5G je standard mobilní sítě, což je v kombinaci s dotazem na hotspot naprosto zavádějící. Kdybys napsal dotaz srozumitelně, pak jsi mohl dostat správnou odpověď. 5G != 5 GHz

bela

nO další,Každej není anštajn co

bela

Výměna dvěří,podříznout,opasovat,výměna el,zásuvky,osazení obložek,osazení oken.Umýš vše?

nebo někde napíšeš dotaz,jak a co?

Bude ti příjemné,že někdo svoji radu začne tím,že seš neumětel,nebo,že se blbě ptáš?

Tak asi tak

hbiteprase
Napřed vyndej ze svého oka trám, a teprve potom budeš dobře vidět, abys mohl vyndat třísku z oka svého bratra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]