Nejste přihlášen/a.
Co to je zase za dotaz? Batole by to zvládlo napsat líp. Na notebooku není žádný důvod, aby po zapnutí hotspotu vyskočila chyba a telefon ho buď vidí a pak se i připojí a bude to fungovat a nebo ho nevidí, protože 5GHz nepodporuje, ale také nenapíše žádnou chybu...
Změnit se to dá snadno v nastavení toho hotspotu.
Váš popis je zmatený.
Telefon nespárován.Pravděpodobně telefon nepodporuje 5G síť.
To celé je text hlášky?
Hotspotu je jedno, jaké mobilní sítě a které generace podpoporuje hostovaný mobil. Není hláška o WiFi 5 nebo Wifi pásmu 5 GHz? Opište hlášku přesně a jednoznačně nebo sem dejte screenshot.
Zdravim.
Takže nemá notebook internet?
Pokud má nech ho stáhnout aktualizace, zkontroluj jestli je co je dostupné nainstalované a zkus znovu.
Notebook internet má.Měl jsem 10windows a šlapalo to.Přeinstaloval jsem na 11windows a pravděpodobně v 11kách to vysílá jen v pásmu 5GHz.To,že telefon přijímá pouze 2,4GHz tam píšu.Mě jde o to zda jde na notebooku hotspot nastavit tak,aby to telefon v pásmu 2,4GHz pobral,ale to tam všechno píšu.
Radilové typu,nejdřív urazit a pak napsat taktéž blábol prosím neradit 
(((
rADILOVÉ typu mathev?
Už to šlape,Nikdy jsem to nezkoušel,tudíž neználek.Učíme se celý život,že.Zjistil jsem,že se hotspot dá nejen přejmenovat,ale taky zmenit heslo a frekvence.Jsem zase o něco chytřejší.(vyšší level batolete 
)
Kdo na světě umí vše,že.Není problém se třeba obrátit na nějakého ajtáka,ale co to takhle zkusit sám je to výzva ne.
Někomu děkuji za snahu pomoci,jiným přeju nebuďte tak zapšklí a neurážejte hned,když někdo žádá o radu.Jste toxický.
Notebook-mobil
stefran:Díky za snahu.Je vidět,že v dnešní době existují ještě borci,kteří se snaží pomoci,ne urážet.
Fakt dík
)
"Jste toxický"
Jak můžeš říkat svému bratru: `Bratře, dovol, ať ti vyndám z oka třísku, a sám nevidíš ve svém oku trám?
Ptáš se totiž nesmyslně a pak kolem sebe kopeš. 5G je standard mobilní sítě, což je v kombinaci s dotazem na hotspot naprosto zavádějící. Kdybys napsal dotaz srozumitelně, pak jsi mohl dostat správnou odpověď. 5G != 5 GHz
Výměna dvěří,podříznout,opasovat,výměna el,zásuvky,osazení obložek,osazení oken.Umýš vše?
nebo někde napíšeš dotaz,jak a co?
Bude ti příjemné,že někdo svoji radu začne tím,že seš neumětel,nebo,že se blbě ptáš?
Tak asi tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.