Nejste přihlášen/a.
Syn hrál na pc hru po které mi vždy rozhodí min. ikony na ploše. Po poslední hře / už jsem jí zrušila / začal vypínat monitor na pár vteřin. Jak pracuji na pc, tak často se vypíná / a to třeba i každé 2 vteřiny / a do toho se na ploše objevuje okno s hlasitostí, které nejde zrušit a po 5 - 10 min. na chvíli zmizí. Pokud dám hlasitost na min., tak se samovolně dostane opět na 100 %. ,, Bedna ,, začala hlasitě hučet a stále je jakoby v akci a to i když se pc dostane do režimu spánku. Pc mám starý 14 měsíců, Vista, aktualizovala jsem ovladače, vyčistila, spustila manuálně avast. Prosím o radu a předem díky.
ad hra) to některé hry dělají že si změní rozlišení a pak ho nevrátí. Dcera má takovou jednu v oblibě, tedy spíše měla musel jsem ji přimět k tomu aby si oblíbila jinou. Ta ještě navíc vždy spustila při ukončení prohlížeč a otevřela stránky výrobce hry.
ad monitor) zkusil bych zkontrolovat (domáčknout) všechny kabely pokud to nepomůže tak asi opravdu tu reklamaci
ad hučení) tam bych navrhoval vysavač nebo pokud máte tak venku kompresor, kouknul bych při zapnutém PC na větráky zda se plynule točí. To bude podlě mě některý z větráků. Může to být i povolený šroubek na bedně a tím plech rezonuje. Poslední variantou by byl disk, to by potom bylo krapet dražší než větráček. Těžko soudit když to člověk neslyší.
Moc Všem děkuji za radu. Pc jsem oprášila od prachu / z venku /, ale je mi záhadou, že mohu na pc pracovat, neseká se. Včera jsem byla na Icq a během psaní opět blikal do černa...dopsala jsem v poho zprávu a za tmy i odeslala Entrem. Okno s hlasitostí se objevilo ihned po zapnutí pc a to ještě před zadáním hesla. Nedá se ničím zrušit, ale pc neblokuje a šipkou pod ním mohu cokoli dělat. Po čase i toto okno zmizelo a za čas se zase objevilo. Potom jsem měla celý večer klid a pc šlapal jako hodinky. V každém případě jej ale dám do záruční opravy. Jen doufám, že si ze mě nedělá jen srandičky a že syn něco neodkliknul v nastavení. Občas mi nějaké okno odkliknou, aniž by se kdokoli více zajímal o to, co že to na ně vyskočilo. :o). Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.