Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook

Od: lukyn odpovědí: 5 změna:
Založil jsem si nový facebookový účet a normálně jsem jej používal kolem asi 14:40 mi nešla načíst appka a objevilo se tam hlášení at o erim že jsem člověk a opíšu kód. To jsem udělal další obrazovka mi napsala at pošlu svou profilovou fotku to jsem udělal a teď mi napsali že musí rozhodnout o tom zda můj účet bude e,istovat nebo ne.
Řeknu to asi takhle kdybych tam měl naházene penize budu naštvaný .Kamarádi mi asi zůstanou ale může toto facebook respektive META svévolně dělat kontrolovat kdy se iim zachce rušit účty kdy se jim zachce . Mě to nepřijde úplně normální a s postupným obavami se začínám ptát zda má,smysl facebook používat myslím, že ne. Facebook jsem poprvé měl v roce 2010 myslím a bylo to všechno v pohodě žádný podvody videa nic obtěžující zprávy nebo tak pohoda
Od doby co je facebook jako META 2022 myslím a upřímně eceni vím.jak to dopadne dojde mi že nesplňují kritéria komunity facebooku a můj účet bude po 180 dnech zrušen
Takže opět bez účtu a bez přátel
Potřetí si už nový facebook rozhodně zakládat nebudu.

Facebook

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Dekujeme za informace.

jir
hodnocení

0x
Fakt napsali, že účet bude zrušen? Marně se o to snažím už 10 let, nejde to
Proč by to nešlo? Šlo to vždy a jde to stále.
facebook.com/...

hodnocení

0x

Bohužel je to tak, už 8 let od nástupu GDPR k moci trvale úroveň obtíží s facebookem roste do bodu, kdy to bude 100% otrava. poslední 2 roky nestabilně funguje posílání zpráv.

Novinka posledního měsíce nebo půlroku (vyšší sampling interval na facebooku nemám) je ,že to po mě chce nějaký pin Kód zvolit kvůli chatům.

Dotaz ale skoro neobsahuje nic, čeho se chytit. "14:40" je zajímavý údaj asi jako že bydlíš na 14°40` severní délky :D. Místo toho třeba napsat, jak dlouho po založení účtu, jestli předchozí účet má nějaké podobné znaky, zda je to ze stejné sítě, kdys naposledpoužíval předchozí účet, cos vyplnil v novém účtu, co byla akce těsně před pogromem facebooku

Ale napsal jsi to hezky, facebook shoří v pekle tímto přístupem, kamarádi zůstanou.

hodnocení

0x

pokud jste si založil fb pod svým křestním jménem a příjmením "josef novák", tak okej. neměl by být problém a odvolání by pomohlo.

pokud pod přezdívkou "svalnatý hasič", tak to už neprojde.

chvíli jste používal, ale někdo již zkontroloval. je to v pravidlech. dřív by to prošlo,

také se mi to stalo, když jsem si vymyslela přezdívku a nepoužila jméno. Blokace, odvolání 180 dní, video s pohybem hlavy, zrušení.

Mají to vše již propojené, tak vidí, jak se kdo jmenuje, jaký má název účtu, o příspěvcích, co stahujete ani nemluvě.

----------------

když se budu jmenovat hana a zvolím "hanula novákovic", tak to by možná ještě prošlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]