Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování TV přes aplikaci

Od: kytka25® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

prosím o radu :) obec je poskytovatelem připojení TV a internetu přes optický kabel. Uživatelé platí měsíční poplatky, podle toho, jakou službu si zvolí ( TV balíčky nebo internet) Pokud mají TV, mají nainstalovánu aplikaci "Sledování TV" kterou jim zpřístupnil pracovník obce ( je to zaheslované) A tady je problém. Moje maminka má již roky, ale ráda sleduje diskuze na youtube, takže se přes aplikaci dostane kam chce, ale dost často neví, co dál a přitom smázne tu aplikaci na sledování obecní TV. V tomto případě musí volat pracovníka obce, aby jí to znovu zpřístuplnil. Během měsíce to bylo 3x :(

Dá se nějak předejít tomu, aby se to tak lehce smazalo nebo, abysme jí to sami zpřístupnili. Youtube a další si taky smazala, další appky si tam přidala, to jí opravím, ale tu TV ne.

Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Mám taky LG ale ještě sem to nezkoušel, nemám proč.
PIN kód:
Pokud jste na televizi nastavili PIN kód, budete při pokusu o odstranění aplikace nebo jinou úpravu systému vyzváni k jeho zadání, což může zabránit nechtěným akcím.
doplněno 31.08.25 21:35: Tak sem proštudoval mojí TV a má v nastavení zámek aplikaci.
Koukněte do vaší TV.
Sledování TV přes aplikaci
hodnocení

Díky za radu, to jsem zkoušela, ale tím se zamkne jen aplikace, kterou nechcete sledovat. Pokud jsem to pochopila správně :) Já bych potřebovala uzamknout správu aplikací, aby nemohla nainstalovat nové a odinstalovat stávající.

Zámek aplikací / zaškrtnout LG Content Store.
Pokud nezadá heslo, tak se nedostane do obchodu a nebude moci nic nainstalovat.
Sledování TV přes aplikaci #2
hodnocení

Díky, zkusím :) problém je spíš s odinstalací aplikace, přes kterou sleduje místní kabelovku. Ty, které nainstaluje, jí zas v klidu odstraním, ale na aktivaci odstraněné apky musí volat obecního správce :(

hodnocení

2x

Dobrý den, napište nám, jakou má maminka značku televize a operační systém. Podle toho půjde najít řešení. :)

hodnocení

Děkuji za reakci :) TV LG Web OS, přesnou značku nevím, nejsem u ní. Má ji cca 3 měsíce

Kupovala ji v Planeu, úhlopříčka 32, stála kolem 5 tis. jestli to k něčemu pomůže

Napadl mě rodičovský zámek, ale podle všeho LG neumí zabránit odinstalaci nebo manipulaci s nastavením. :(

hodnocení

Rodičovský zámek ukazuje jen uzamčení určité aplikace :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]