Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu obec je poskytovatelem připojení TV a internetu přes optický kabel. Uživatelé platí měsíční poplatky, podle toho, jakou službu si zvolí ( TV balíčky nebo internet) Pokud mají TV, mají nainstalovánu aplikaci "Sledování TV" kterou jim zpřístupnil pracovník obce ( je to zaheslované) A tady je problém. Moje maminka má již roky, ale ráda sleduje diskuze na youtube, takže se přes aplikaci dostane kam chce, ale dost často neví, co dál a přitom smázne tu aplikaci na sledování obecní TV. V tomto případě musí volat pracovníka obce, aby jí to znovu zpřístuplnil. Během měsíce to bylo 3x
Dá se nějak předejít tomu, aby se to tak lehce smazalo nebo, abysme jí to sami zpřístupnili. Youtube a další si taky smazala, další appky si tam přidala, to jí opravím, ale tu TV ne.
Děkuji za odpovědi
Díky za radu, to jsem zkoušela, ale tím se zamkne jen aplikace, kterou nechcete sledovat. Pokud jsem to pochopila správně Já bych potřebovala uzamknout správu aplikací, aby nemohla nainstalovat nové a odinstalovat stávající.
Dobrý den, napište nám, jakou má maminka značku televize a operační systém. Podle toho půjde najít řešení.
Děkuji za reakci TV LG Web OS, přesnou značku nevím, nejsem u ní. Má ji cca 3 měsíce
Kupovala ji v Planeu, úhlopříčka 32, stála kolem 5 tis. jestli to k něčemu pomůže
Napadl mě rodičovský zámek, ale podle všeho LG neumí zabránit odinstalaci nebo manipulaci s nastavením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.