Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NTB nejde připojit k WiFi

Od: vorry odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mám starší NTB Toshiba psu44e a nedaří se mi ho poslední dobou připojit k WiFi, píše mi to "Funkce bezdrátového připojení vypnutá".
Dříve se mi v okně objevila i možnost restart ovladače a pak se NTB připojil.
Teď už to nenabízí.
Mám Windows 10
Neporadil by mi prosím někdo jak to zprovoznit?
Děkuji

NTB nejde připojit k WiFi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Napadá mě taková čuňárna jen pro otrlé, na ntb nahoře je hw přepínač pro zapnutí wifi, zkusil(a) jste ho zapnout? ;)

olin
hodnocení

0x

Na začátek RESTARTOVAT Operač. Systém, tj. většinou na monitoru je v dolní liště kliknout na nabídku START>NAPÁJENÍ>RESTARTOVAT

olin

Notebooky mají u Windowsů většinou problémy s připojováním na wifi.

@olin: To je nesmysl! Starám se již přes 10 let o několik NTB a žádný z nich nemá problémy s WIFI připojením. Tyto problémy jsou dle mých zkušeností velmi výjimečné, v žádném případě neplatí vaše "většinou"!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]