Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optická sit

Od: anlou odpovědí: 4 změna:
Mám předražený domácí internet od O2. Teď mi napsali,že můžu přejít na optickou síť zdarma. Bojím se to udělat,abych pak neplatila více. Chci zachovat současný stav.
Vaše názory prosim

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Optika je u O2 levnější. Proč se jich nezeptáte na cenu?

Tak co vlastně chcete? Zachovat současný "předražený domácí internet"?

---

O2 Internet MAX 50 Mbit/s ... 599,- Kč (xDSL)

O2 Internet Optický 250 Mbit/s ... 399,- Kč

Ceník zde

anlou
hodnocení

Diky, to jsou ceny myslím pro nové zákazníky, mě určitě neslevi. Mluvila jsem s nimi, hrozila prechodem k T- mobilu nic. T mobil byl levnejsi,ale nabizi jen tu optickou sit a muselo by se to hodne rozvest po byte.Nevím,jestli vedle sebe bude ta stará sit a optická. Mě jen jde o to,aby se mi to nezvyšovalo.
Optika je přivedena zpravidla do bytu a pak už je to normální metalická normální síť... Tedy se napojí do stávajícího rozvodu v bytě... Tedy pokud tam nějaký je...

hodnocení

0x
Píšete že:
Mám předražený domácí internet od O2. ale že Chcete zachovat současný stav.
Nepřemýšlela jste o něčem levnějším?
Sice nepište město, ale nenajde se u vás něco levnějšího?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]