Mám předražený domácí internet od O2. Teď mi napsali,že můžu přejít na optickou síť zdarma. Bojím se to udělat,abych pak neplatila více. Chci zachovat současný stav. Vaše názory prosim
Diky, to jsou ceny myslím pro nové zákazníky, mě určitě neslevi. Mluvila jsem s nimi, hrozila prechodem k T- mobilu nic. T mobil byl levnejsi,ale nabizi jen tu optickou sit a muselo by se to hodne rozvest po byte.Nevím,jestli vedle sebe bude ta stará sit a optická. Mě jen jde o to,aby se mi to nezvyšovalo.
Optika je přivedena zpravidla do bytu a pak už je to normální metalická normální síť... Tedy se napojí do stávajícího rozvodu v bytě... Tedy pokud tam nějaký je...
Píšete že: Mám předražený domácí internet od O2. ale že Chcete zachovat současný stav. Nepřemýšlela jste o něčem levnějším? Sice nepište město, ale nenajde se u vás něco levnějšího?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.