Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: kupec odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
budu potřebovat si koupit nový notebook, ale abych se přiznal, moc nevím, jaký si koupit - mohl by mi někdo, prosím, poradit? Potřebuji to prakticky jen na tyto záležitosti: google, email, ukládání faktur a právní dokumenty, účetnictví (doklady etc.).
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, obecně - hledejte nový stroj (snad jen dle ceny a velikosti obrazovky) v kategorii Kancelářské notebooky na stránkách osvědčených eshopů. Zdravím!

hodnocení

2x

Zdravím,

jaký chcete systém? Spolehlivost za vyšší cenu, nebo levné a pak cokoliv řešit.

Přibližte..

kupec
hodnocení

Spolehlivý, kovový, plast už opravdu nechci….
kupec
hodnocení

Jde mi o to, abych zbytečně nepřeplatil za něco, co pak využiji. Abych se přiznal, vůbec netuším, jaké úložiště mi bude stačit.
kupec
hodnocení

*nevyužiji

jaký chcete systém?

chcete Win nebo Mac OS..

Chcete něco řešit nebo mít klid.. Toť otázka :)

Úložiště by jste měl dopředu odhadnout.. V dnešní době asi 1 Tb je akorát.. mm

Dejte vědět :)

ben®

kupec - viz odkaz jsou NTB, které mají mít kovové tělo (nekontroloval jsem to). Vlevo si můžete sám nastavit parametry, které od NTB požadujete (např. matná obrazovka, podsvětlená klávesnice nebo dotyková obrazovka). U většiny parametrů nemůžete u kancelářských NTB udělat chybu, protože budou výkonově podobné. Já osobně fandím značce Lenovo.

datart.cz/...

kupec
hodnocení

Windows jednoznačně…

kupec, v pořádku, vaše volba. není co dodat...

hodnocení

1x
abych zbytečně nepřeplatil za něco, co pak využiji - takže podle popisu ne nový, ale zánovní... a jak uvádím často v podobných dotazech - manažerský, kovový, původní ceny nad 30tis - pro vaše účely stále vynikající ...ceny se pohybují kolem 3-8tis podle stavu a prodejců...Osobně mám výborné zkušenosti s řadami G 3 nebo G 5... - a nekupujte první nabízený.. Ty G5 jsem kupoval za 3000,-Kč - měl 16GB ram a 512GB disk SSD M.2. Teď vidím, že se ceny zvedají, hlavně u přeprodejů, co se tváří jako "repase" a přitom je to jen tovární nastavení odkoupených kusů z firem (které to prodávali třeba za 1500,-)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]