Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebuji radu ohledně Whats App. Spadl mi telefon nešťastně na roh displeje a nic na něm nepřečtu. Na Googlu mám zálohované kontakty a fotky ale bohužel né WhatsApp Přišel jsem o spoutsu kontaktů fotek a přátel na Whats Appu je možné to nějak vrátit do PC kde se nic nezměnilo nebo do nového mobilu - s tím starým mobilem mi to zmizelo vše i z PC .Moc těmto technologiím nerozumím proto žádám o radu. Všem díky za odpověď,
Zdenouě
Dobrý večer, WA vytváří automatické zálohování (pokud jste to vypnul), vše se ukládá na cloud uložiště. Fotky někdy také, pokud je tam máte zaškrtnuté. Nicméně pokud si koupíte nový telefon, a nainstalujete aplikaci WA na něj, a zadáte číslo, nabídne Vám to jestli chcete stáhnout zálohu a když to dáte vše co je uloženo se Vám tam nahraje do nového telefonu, takže něco zpět dostanete Otázkou je jen, co vše máte nastaveno aby se zálohovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.