Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kratší formáty m.2 ssd (2232.2240)

Od: dn odpovědí: 4 změna:
Zdá se mi to a nebo jsou kratší formáty 2232 a. 2240 ssd typu m.2 hůře dostupné (menší výběr a/nebo se omezila výroba). Nehledám 256GB a vyšší.
Pro referenciv m.2 2280 je běžná velikost

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Pokud nejde o speciální aplikace, je standardní délka 2280 lepší kvůli odvodu tepla.

dn
hodnocení

no... to poněkud neodpovídá na můj dotaz... kromě toho na mi to nepomůže, když se cokoli delšího než 5cm na desku nevejde

riva

Kdo je potřebuje, tak má snad dostatečný výběr.

aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Pokud máte třeba auto a kupujete pneu ... - jsou stovky různých rozměrů. Některé používají miliony aut, proto je nabídka daných rozměrů velká. U některých rozměrů jsou poptávány jen tisíce, případně jen stovky - proto se u daných rozměrů vyrábí výrazně méně kusů.. prostě Poptávka - Nabídka.

Nejsem si jist, jestli by si někdo koupil kratší verzi disku, pokud má možnost dám do počítače větší.. jak kolega uvedl, který se nepřehřívá a má možnost lepšího chlazení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]