Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidat hru

Od: kolika odpovědí: 4 změna:
Dostala jsem jako dárek kod poč.hry ,ale nedaří se mi ji přidat do svého účtu na steamu.Neobjevuje se mi ,,přidat hru,, porádíte prosím.Dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si jist, jak to syn dělal, ale tuším u jedné prostě zadal nákup hry a "slevový kod" nebo co - takže koupil za 0,-

mathew
hodnocení

0x

V instrukcích k tomu kódu se píše co? Ono je dost možný, že to přes steam prostě nejde, když jsem naposled přidával hru přes kód tak mi to šlo jenom přes aplikaci vydavatele, ale dostal jsem k tomu i návod jak to udělat.

kolika
hodnocení

Mě tam píšou ,že mám kliknout na přidat hru ,ale to se mě tam neobjevuje.Tak právě nevím jak na to.Ta hra byla koupená v nějakým českým e-shopu.

hodnocení

0x
Ve Steamu
Hry / Aktivovat produkt ve službě Steam / zadáte kód hry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]