Zdravím! Pokud chci sledovat Netflix mimo domov,je prý nutno se se zařízením přihlásit na Netflix v domácí síti a pak tak činit každých 14 dní, aby bylo možné sledování v jiné síti. To jsem učinil s notebookem, ale týž den mimo domov se Netflix bloknul s hláškou "Aktivujte člena navíc". Můžete prosím poradit, co s tím? Děkuji.
Bezne se na Netflix prihlasim na televizi v miste ubytovani / treba dovolena / a ta televize urcite nikdy nebyla u me doma. Platim za 2 zarizeni, cili v jednu chvili muze Netflix bezet pod mym uctem na 2 zarizenich zaroven. Jine omezeni jsem nezaznamenal.
On bude asi problém v tom, že jsem před pár dny aktivoval člena navíc (99kč) a je možné ke stávajícímu účtu připojit ještě jeden (za dalších 99kč) a mě při připojení notebookem mimo domov vyskočí hláška, že k tomuto účtu je možné ještě jeden volný účet a mám si jej aktivovat. Ale já se chci připojit ke svému stávajícímu účtu. Když přihlásím na svůj účet, po chvíli se to z hlavní stránky přepne na obrazovku s tímto upozorněním.
Já mám Netflix pouze pro jedno zařízení a problém s tím nemám. Jenom když doma vypnu jednu TV a hned zapnu jinou, tak se někdy stane, že to chvíli blokuje než zjistí, že ta první je vypnutá. Ale to je pár minut.
Ono dost lidí mělo zaplacené premium (4 zařízení) a dělily se o to 4 rodiny (jednoho to vyšlo na méně než polovinu) a to jim Netflix prokoukl a chce tomu zamezit. Tak si zřejmě myslí, že mimo domov to nejste vy. Paradoxně možná lepší mít to zaplacené jen pro jedno zařízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.