Zdravím! Pokud chci sledovat Netflix mimo domov,je prý nutno se se zařízením přihlásit na Netflix v domácí síti a pak tak činit každých 14 dní, aby bylo možné sledování v jiné síti. To jsem učinil s notebookem, ale týž den mimo domov se Netflix bloknul s hláškou "Aktivujte člena navíc". Můžete prosím poradit, co s tím? Děkuji.
Bezne se na Netflix prihlasim na televizi v miste ubytovani / treba dovolena / a ta televize urcite nikdy nebyla u me doma. Platim za 2 zarizeni, cili v jednu chvili muze Netflix bezet pod mym uctem na 2 zarizenich zaroven. Jine omezeni jsem nezaznamenal.
On bude asi problém v tom, že jsem před pár dny aktivoval člena navíc (99kč) a je možné ke stávajícímu účtu připojit ještě jeden (za dalších 99kč) a mě při připojení notebookem mimo domov vyskočí hláška, že k tomuto účtu je možné ještě jeden volný účet a mám si jej aktivovat. Ale já se chci připojit ke svému stávajícímu účtu. Když přihlásím na svůj účet, po chvíli se to z hlavní stránky přepne na obrazovku s tímto upozorněním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.