Nejste přihlášen/a.
Vadí mi,že O2 ke každému tarifu dává televizi i když já používám satelit.´"Chytrou" televizi nemám a tak tu od O2 ani nemůžu používat,ale platit jí musím.
Není pravda,že tu televizi od O2 musíte platit.Mám od nich telefon + internet a televizi neplatím.Nemám ani zařízení schopné přijímat TV signál.S ,,chytrou,, nebo ,,hloupou,, televizí to nemá nic společného.Jestli jste si tu jejich TV aktivoval,tak kontaktujte O2 a přestaňte jim to platit.Ta jejich všudestrkaná TV se platí měsíčně,tak zrušte placení.Na všechno tohle ,,jednání,, používám jejich MOJE O2 a nemusím nikam chodit - dám požadavek a oni zavolají co já potřebuji udělat nebo rovnou zařídí.
Snaží se strkat blbosti a píííp všem a všude a pak jim to kolabuje dvakrát v týdnu.No to je teda služba k nezaplacení .
PS: Pro rejpálky - neplatím ani TV výpalné ČT protože dle schváleného zákona nemusím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.