Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placené pdf

Od: chlum odpovědí: 6 změna:
Otec omylem kliknul na placené pdf a stáhl aplikaci, přišla SMS, měli jsme to potvrdit kódem, to jsme neudělali, smazali SMS i ap likaci.
Bude to jako zrušení stačit? Jde někde zjistit,že je to ok?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Pokud jste nic neplatili, nepotvrdili, tak nikdo většinou nic zdarma nepošle nebo nenechá dlouho aplikaci funkční.

dn
hodnocení

0x
co znamená kliknout na placené pdf? Jak víte že je placené?
v jakém prohlížeči, v jakém programu, v jakém zařízení v jakém operačcnim systému?
Jak je možné že přišla SMS zadával jste snad někam číslo?
Málo informací!
Smazali aplikaci : To znamená žes ji i instaloval? v úvodu píšeš stáhl aplikaci
chlum
hodnocení

Děkuji, odpovídám až po dovolené. Otec brouzdal na youtube,kde mu vyskocilo,že mu konci pdf,myslel,že se to týká jeho, kliknul na to a na jeho mobil dorazila sms, že bude platit 99 kc měsíčně a že má zadat kód,vymazali jsme to,kód nezadali. Ano aplikaci stahl.
Bohuzel nemám ten obrázek,jak to vypadalo.
Diky

Otec "brouzdal na youtube" na mobilu, přišla informace, že nebude moci otevírat pdf soubory a on na to klikl, stáhl aplikaci, nainstaloval. Po příchodu SMS se lekl, že udělal ho...u a vše smazal...Je to tak? Taky mi jednoho času vyskakovalo okno, že mi končí aplikace pro otevírání pdf souborů ...tak jsem to na mobilu v Chrome zablokoval a je klid

mathew
hodnocení

0x
PDF je papír akorát a digitální podobě takže na něj můžete klikat jak chcete a nic se nestane. Pokud přišla SMS tak jste klikli na něco jiného a těžko radit, když nevíme na co. Pokud to nezaplatíte tak se nejspíš nic nestane, ale 100% to není
sweetsummerchil
27.08.25 23:00

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]