Otec omylem kliknul na placené pdf a stáhl aplikaci, přišla SMS, měli jsme to potvrdit kódem, to jsme neudělali, smazali SMS i ap likaci. Bude to jako zrušení stačit? Jde někde zjistit,že je to ok?
co znamená kliknout na placené pdf? Jak víte že je placené? v jakém prohlížeči, v jakém programu, v jakém zařízení v jakém operačcnim systému? Jak je možné že přišla SMS zadával jste snad někam číslo? Málo informací! Smazali aplikaci : To znamená žes ji i instaloval? v úvodu píšeš stáhl aplikaci
chlum
Děkuji, odpovídám až po dovolené. Otec brouzdal na youtube,kde mu vyskocilo,že mu konci pdf,myslel,že se to týká jeho, kliknul na to a na jeho mobil dorazila sms, že bude platit 99 kc měsíčně a že má zadat kód,vymazali jsme to,kód nezadali. Ano aplikaci stahl. Bohuzel nemám ten obrázek,jak to vypadalo. Diky
Otec "brouzdal na youtube" na mobilu, přišla informace, že nebude moci otevírat pdf soubory a on na to klikl, stáhl aplikaci, nainstaloval. Po příchodu SMS se lekl, že udělal ho...u a vše smazal...Je to tak? Taky mi jednoho času vyskakovalo okno, že mi končí aplikace pro otevírání pdf souborů ...tak jsem to na mobilu v Chrome zablokoval a je klid
PDF je papír akorát a digitální podobě takže na něj můžete klikat jak chcete a nic se nestane. Pokud přišla SMS tak jste klikli na něco jiného a těžko radit, když nevíme na co. Pokud to nezaplatíte tak se nejspíš nic nestane, ale 100% to není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.