Nejste přihlášen/a.
Zdravím, po půl roce občasného prohlížení jednoho zájmového webu se mi objevila na monitoru hláška z obrázku. To samé na mobilu. Vědomě nemám zapnuté žádné blokování reklam, používám prohlížeč Chrome. Poradíte mi polopaticky, kde hledat správnou změnu nastavení? Děkuji
Dobrý den, máte asi tři možnosti. Buď se na té stránce zaregistrujete a budete tam chodit po přihlášení nebo zkusíte jiný prohlížeč či si vyčistíte Google Chrome (cookies a mezipaměť) a prohledáte (něco změníte) v jeho Nastavení. Zdravím!
P.S. Mohl by to dělat i spuštěný antivir (např. po aktualizaci).
Zkusit jiný prohlížeč, případně jim poslat email, ale to asi nepomůže.
Já myslím že tu stránku (skupinu stránek) znám, podle té opice. Měl jsem stejný problém a podobné problémy (je jich dost), nevyřešil jsem. Ten člověk co to vede je úplně něuvěřitelný ******* ******* ******* ***** ***** a je vidět že ty stránky dělal sám spolu s těmi detektory a anti-robot systémy. Doufám že mu někdo přejede pohlavní orgány kamionem, preferoval bych kdyby to bylo před tím než se stihne rozmnožit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.