Nejste přihlášen/a.
Win 10. Klikněte na možnost Síť a internet.Klikněte na položku Režim v letadle.Poté výběrem přepínače zapněte nebo vypněte režim v letadle.
Zde je ještě popsáno, jak režim letadlo úplně deaktivovat.
Přesně tenhle problém jsem řešil před půl hodinou, když jsem se nemohl dostat do banky. Režim "letadlo" jsem nikdy neměl zapnutý a tak mi chvílí trvalo než jsem si toho vůbec všimnul a dalo mi trochu práce, než jsem našel jak to vypnout . Je to zřejmě další žertík "Mrkvosoftu" a jeho aktualizací
.
benik - proč by to měl popisovat znovu, když jsem to popsal já? Pro tebe to nestačí jednou? Asi máš dlouhé vedení.
ferax: Ne nestačí.Bohumil jasně píše hned v prvním dotazu - ...Pokud se otevře nastavení síť, tak je tam tento režim na posuvníku nastaven zapnutý, ovšem ten posuvník je nevýrazný a nejde nijak ovlivnit a režim nejde vypnout. ... Že jsi to tak vypnul ještě neznamená,že to tak funguje všem a magdon nepsal nic o tom,že to udělal stejným způsobem.Já mám třeba přímo na klávesnici tlačítko ,,letadlo,, ( Lenovo - F7 ) a do nastavení nemusím.Dnes nová aktualizase mi nic nerozhodila,ale správná rada se může hodit.
Tím že víme že je to Asus, tak vlasně nevíme vůbec nic Je tam nějaké typové označení? Co všechno už se zkoušelo? Restart nepomůže?
Typ počítače není podstatný, není to záležitost NB (mně se to stalo na HP). Může za to zřejmě poslední aktualitace WIN10.
Takže ten tazatelův údaj je zcela na místě a není důvod se mu vysmívat.
klik vpravo dole na liště na Oznamovací panel pravou myší a zvolit Otevřít centrum akcí, a kouknout na režim Letadlo. Pokud tam není tak opět klik pravou myší, zvolit Upravit aPřidat, letadlo přidat a ukončit HOTOVO. Tady by mohlo být zvoleno Letadlo tak zrušit... A jestli to způsobila aktualizace ta pak použít bod obnovy a vrátiti se před aktualizaci...
Viz Obr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.