Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se mi ikona Marketplace

Od: aloisb® odpovědí: 2 změna:

Na hlavní horní liště FACEBOOKU se mi přestala zobrazovat ikona MARKETPLACE. Musím se tam dostávat dost složitě. Jak ji obnovit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Njn, také jsem mívala ikonu MP na horní liště, ale teď ji mám na NB v levém bočním panelu, kde mám např.uložené, videoportál, messsenger, marketplace, což mi vyhovuje.

Zkuste následující postup:

Ikona Marketplace se z hlavní horní lišty Facebooku ztratila pravděpodobně proto, že byla skryta v nastavení panelu karet. Pro zobrazení ikony je třeba provést následující kroky:

otevřít aplikaci Facebook, klepnout na ikonu nabídky (tři vodorovné čáry), vybrat Nastavení a soukromí > Nastavení > Panel karet > Přizpůsobit panel. Následně je třeba najít Marketplace a vybrat možnost Připnout. Pokud ikona stále chybí, je možné, že byla z Marketplace odstraněna z důvodu porušení zásad.

Podrobný postup:

Otevřete aplikaci Facebook: Ujistěte se, že jste přihlášeni do svého účtu.Najděte ikonu nabídky: Obvykle se nachází v pravém dolním rohu (na mobilní aplikaci) nebo v pravém horním rohu (na webu) a vypadá jako tři vodorovné čáry.

Přejděte do Nastavení a soukromí: V nabídce vyberte možnost "Nastavení a soukromí".Otevřete Nastavení:

V "Nastavení a soukromí"vyberte "Nastavení".Vyberte Panel karet: V Nastavení najděte a vyberte možnost "Panel karet".Přizpůsobte panel:

V "Panelu karet"vyberte "Přizpůsobit panel".Najděte Marketplace:

V seznamu zástupců najděte položku "Marketplace".Vyberte možnost Připnout: U položky "Marketplace"vyberte z rozbalovací nabídky možnost "Připnout".

Zkontrolujte výsledek: Po provedení změn by se ikona Marketplace měla objevit na hlavní horní liště.

doplněno 21.07.25 08:26:

Na hlavní horní l/...

doplněno 22.07.25 06:45:

@aloisb jj, není zač, takhle vlevo to stačí. Fb to stále "vylepšuje":-D teď pár dní zase v messengeru vyskakuje- vytvořit PIN, jinak se prý nedostanu ke starším zprávám, což je mi ukradené. Uvidíme, co dalšího zas "vylepší":-D

hodnocení

Díky moc, našel jsem to nalevo ve sloupci a to mi bude stačit, než se s tím patlat.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]