Nejste přihlášen/a.
Na hlavní horní liště FACEBOOKU se mi přestala zobrazovat ikona MARKETPLACE. Musím se tam dostávat dost složitě. Jak ji obnovit?
Njn, také jsem mívala ikonu MP na horní liště, ale teď ji mám na NB v levém bočním panelu, kde mám např.uložené, videoportál, messsenger, marketplace, což mi vyhovuje.
Zkuste následující postup:
Ikona Marketplace se z hlavní horní lišty Facebooku ztratila pravděpodobně proto, že byla skryta v nastavení panelu karet. Pro zobrazení ikony je třeba provést následující kroky:
otevřít aplikaci Facebook, klepnout na ikonu nabídky (tři vodorovné čáry), vybrat Nastavení a soukromí > Nastavení > Panel karet > Přizpůsobit panel. Následně je třeba najít Marketplace a vybrat možnost Připnout. Pokud ikona stále chybí, je možné, že byla z Marketplace odstraněna z důvodu porušení zásad.
Podrobný postup:
Otevřete aplikaci Facebook: Ujistěte se, že jste přihlášeni do svého účtu.Najděte ikonu nabídky: Obvykle se nachází v pravém dolním rohu (na mobilní aplikaci) nebo v pravém horním rohu (na webu) a vypadá jako tři vodorovné čáry.
Přejděte do Nastavení a soukromí: V nabídce vyberte možnost "Nastavení a soukromí".Otevřete Nastavení:
V "Nastavení a soukromí"vyberte "Nastavení".Vyberte Panel karet: V Nastavení najděte a vyberte možnost "Panel karet".Přizpůsobte panel:
V "Panelu karet"vyberte "Přizpůsobit panel".Najděte Marketplace:
V seznamu zástupců najděte položku "Marketplace".Vyberte možnost Připnout: U položky "Marketplace"vyberte z rozbalovací nabídky možnost "Připnout".
Zkontrolujte výsledek: Po provedení změn by se ikona Marketplace měla objevit na hlavní horní liště.
@aloisb jj, není zač, takhle vlevo to stačí. Fb to stále "vylepšuje" teď pár dní zase v messengeru vyskakuje- vytvořit PIN, jinak se prý nedostanu ke starším zprávám, což je mi ukradené. Uvidíme, co dalšího zas "vylepší"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.