Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem
Před lety mi nainstalovali internet přes bezdrát (MikroTik venku), spojený přes kabel s vnitřním routerem - tehdy mi tady nechali "TP-Link Wireless N Router WR841N". Protože tento po pár letech odešel, zakoupil jsem nový. Nedávno jsem byl nucen zakoupit další, v pořadí již třetí. Zajímavostí budiž, že odchází vždy stejným způsobem: po pár letech - cca 4-5 let, se začíná internet jak po kabelu tak přes wifi neskutečně zpomalovat a má i výpadky. Po resetu routeru někdy funguje, někdy ne. Tak jako tak se rychlost zhoršuje a to již vím že není problém u providera, ale u mě. Zatím to řeším vždy koupením toho stejného za pár korun. Jaké máte zkušenosti vy s životností svého zařízení?
Děkuji.
Jak se tu zmiňuje, je to zdrojem. Pokud se nebude opravovat, tak je dobré mít doma nějaký univerzální, který se v takovém případě dá použít. Namátkou něco jako vi.aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.