prosimvás, umí windows 11 přehrávač médií (ta šílenost v widnows 11*, takže něco jiného než windows media player z starších dob) přehrát u videoaudiosouboru (obě stopy) wav zvuk (tedy LPCM)? buď je to tiché a nebo to ukáže tu hlášku níz: není ho schopen přehrát, hlásí to, kodek ipcm neexistuje (ano i-pcm). je na to nějaký workaround? přitom jinde to hraje. (samotný wav soubor to přehraje, což je paradox, jde o identická zvuková nekomprimovaná data) 2.on neumí přehrá titulku u videa v mov souboru? u mkv a mp4 ano, ale proč zrovna u mov ne? všechny 3 pochází ze stejného zdroje a jsou tam prokazatelně (jako subtitle stream) *a neptám se na lepší přehrávač, ale pokud tohle je výchozí přehrávač na windows, tak mám strach.
Neptáš se na lepší přehrávač, ale takto nic pořádně nepřehraješ. Já mám přehrávačů několik, ale v současné době používám Pot player. Umí vše. Tady máš odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.